Serdar Aziz

Serdar Kesimal: Affedildim sonra, devre arasında Bursaspor’a transferim var. Ama yatırdılar transferi. Nedeni ise tam skandal. Bursaspor’dan, ‘Serdar Kesimal’i alırsanız, Serdar Aziz’i Galatasaray’a satmayacaksınız’ diye yazılı belge istediler. Bursa beni istiyor. Serdar Aziz’in de o dönemde Galatasaray’a gitme durumu var. Bursa da, Fenerbahçe’ye, ‘Biz Serdar Aziz’i sezon sonuna kadar satmayacağız. Ama sezon sonu ne yapacağımıza biz karar veririz’ diyorlar. Transferim bu yüzden yattı. Bunu isteyen Aziz Yıldırım.”

(Fanatik)

aziz başkan elinden geldiğince yine bizi kurtarmaya çalışmış fakat kendiside biyere kadar yardım edebiliyor işte

şakası bi yana fenerin yaptığı buyuk kahpelik. adamlar oldum olası böyle ince hesaplar peşinde

şakası bi yana fenerin yaptığı buyuk kahpelik. adamlar oldum olası böyle ince hesaplar peşinde
Ben de burda biz Avrupa'ya gitmeyelim diye fener kupa finalinde kupayı bırakabilir dediğimde yok canım o kadar da olmaz diyen arkadaş vardı :) kendisini biliyor.Adam senin transferini engellemeye çalışıyor kaldı ki Avrupa'ya gitmeme durumunda neler yapar.Neyse ki o senaryonun olma ihtimali neredeyse kalmadı

Bundan evvel 4 sene bursada oldugu gibi bizde de 4 yil boyunca sakatliktan yari sezon ortalama kacirarak bizden 13 milyon euroyu goturmus olacak!!!

Öldü heralde bu, böyle sakatlık mı olur sezonu kapattı nerdeyse

Böyle sakat futbolcular için bir kural çıksa keşke tek taraflı fesih gibi

Ameliyat olmadi diye yazin sakatlik nuksedecek ve yine sakatlanacak.

Öldü heralde bu, böyle sakatlık mı olur sezonu kapattı nerdeyse

Böyle sakat futbolcular için bir kural çıksa keşke tek taraflı fesih gibi
zaten sorun bu kardeşim yönetimde bunu düşünecek adam yok

adamı taraftar niye istemiyordu çünkü adamı as stoper olarak düşünüyorlar ve sakat olduğu belliydi bu adamın maaşını ona göre ayarla yap 200bin € maaş maç başı 40-50bin € ne bok yiyosa yesin adam. saçmalık yahu bide adama 4.5milyon bonservis verdik yahu

Eli çizilen 6 ay kayboluyor 1-2 sene gelmez bu herif

Güya martta dönüyordu kesin olarak ağzına yanayım ...

bari bu ay tamamen iyileşsin Nisan Mayıs gibi 2-3 maça çıkabilecek hale gelsin adam ...

Ah bu kadar çok sakatlanmasa Serdar Aziz'den ben ümitliydim yav :(

Arkasında Ahmet Çalık&Koray Günter'de gayet yeterli rotasyon elemanları olurdu işte

iyileşse nolacak sezon bası kamp yapacak millet coşacak sonra 3 mac oynayacak hopp yine sakat serdar 3 ay yok

Yalama olmuş düzelmez artık
Cebine 2-3 milyon euro koyup fesh etmek bizim için daha hayırlı olur.
Aksi halde hamit abisi gibu 3 sene daha besleriz sonra da 2 senelik sözleşme daha uzatır bu gerizekalilar.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Caner Erkin döndü bu angut hala sakat

Aldığın paralar haram olsun

Geri
Üst Alt