Serdar Aziz

Forma öpme meselesine neden bukadar takildiniz? Sizin hesabinizada ayda 10.000 tl gelse siz isverenin el içini bile yalarsiniz. Adam profesyonel ve fenerin ezeli rakibi olan Galatasaraydan geliyor. Niyeti taraftara kendini alistirmak ve sevdirmek. O armayi öperde, yalarda.

Bence birakalim bu futboldaki 'neden arma öptü', 'neden ezeli rakibe gitti' romantizmini.

Olayin ben Bulent Korkmaz olmak istiyorum triplerindem buralara gelmesine sasiriyoruz

Ben Bülent Korkmaz olmak istiyorum deyip de hayrını gördüğümüz yerli stoper oldu mu acaba hiç? Ahmet de gelirken Bülent olacağım dedi kramponu olamadı.

İyi ki yollanmış gel de hocayı takdir etme.

Atın bu leş kargasının konusunu çöp kutusuna layığını buldu çöp.

foruma hic ugramiyorum son zamanlar sirf bunu yazmak icin girdim simdi. serefsiz serdar, yavsaksin oglum sen

cf49132aba2c79954daee3b4e939cabf.jpg

Forma öpme meselesine neden bukadar takildiniz? Sizin hesabinizada ayda 10.000 tl gelse siz isverenin el içini bile yalarsiniz. Adam profesyonel ve fenerin ezeli rakibi olan Galatasaraydan geliyor. Niyeti taraftara kendini alistirmak ve sevdirmek. O armayi öperde, yalarda.

Bence birakalim bu futboldaki 'neden arma öptü', 'neden ezeli rakibe gitti' romantizmini.
Ayda 10 bin geliyor diye el içini yalayacak kadar düşmeyen insan çoktur, herkesi kendin gibi zannetme.

Olayin ben Bulent Korkmaz olmak istiyorum triplerindem buralara gelmesine sasiriyoruz

Eyvallah. Bülent Korkmaz olmak zaten imkansiz bu saatten sonra. Onun gibiler yetismiyor.. Bakiniz, Galatasaray ile yetisen ve 18ine giren bile hemen kafasina Avrupayı sokup gitmek istiyor.

Ben artik futbolcularin sozlerine guvenmiyorum. Hepsi taraftara gaz verme pesinde. Bu yuzden bu zât icin kufur edip kendimi bosa gunaha sokmak dahi istemem..

Geri
Üst Alt