Serdar Aziz

Onu bunu birakinda simdi ayda 10 bin liraya avuc ici yalayicilar kimler bir liste yapalim, bilelim.

Yaptigi serefsizlik

Oyuncularin yaptigi aciklamalara ve hareketlerine dikkat etmeleri gerekiyor,biraz da karakter meselesi aslinda

Söz konusu para olunca g.t bas ayri oynuyor

kendisini transfer sürecinde sorumlu tutmadım ama sonrası yaptıkları rezillik. Sen Galatasaray'dayken "Benim Avrupa hayalim yok, burada bırakmak istiyorum" derken zaten ne kadar vizyonsuz olduğunu anlamalıydık..

Kendimi sevdireceğim diye bunları yapman her yaptığını bitirdi.

Hanımköylü gavatın teki bizden karısının salaklığı yüzünden kovulup sonra karısıyla selfie çekildi, bence sırf karısı yurtdışında yaşamak istemiyor diye fenere gitti.

Hanımköylü gavatın teki bizden karısının salaklığı yüzünden kovulup sonra karısıyla selfie çekildi, bence sırf karısı yurtdışında yaşamak istemiyor diye fenere gitti.
Aynen kardeşim
Ben bunu 1 ay önce söyledim burda benim üstüme saldırdılar : ))
Karısına laf edemezsin diyenler şimdi anasına küfrediyor o da ayrı bir komik: ))
O bu değil de benim 1 ay önce bazı arkadaşlarımla tartışma sebebim, böyle karaktersizlerin sizin sevginizi ve korumasını haketmediği içindi.Çünkü siz de Galatasaray’ı ben de Galatasaray’ı çok seviyorum ama Serdar Aziz gibiler değil!
Hiçbişey Galatasaray’ımızdan değerli değil.
Fatih hocaya güvenelim
O bizden yaşça hem büyük , hem de kimin ne bok olduğunu bizden daha iyi biliyor
Demek bu şerefsizin ne olduğunu gözlemlemiş.Yoksa gözden çıkarır mıydı?

Şuna şu rezilliğe bak. Hoca bir daha kime git dese ağzımı açmayacağım.

Eğer @Ibrahim Özveren Sinan Bilginse yine ayağının tozuyla tepki aldın ahbab:tbr:

Yok ustat Sinan degilim. Birde neden tepki aliyorum, onuda cozmus degilim daha :) Ters birsey demek istemedim. Anca profesyonellikten bahsettim. Profesyonellik insana hersey yaptirir, sadece bunu savunmak istemiştim.

Ha yanlis ve tersmi yapti Serdar? Amenna

Serdar gitti diye bağıranlar vardı, demek ki neymiş Terim in bir bildiği varmış ...

Şerefsiz oğlu şerefsiz. Bundan sonra hoca kimi yollarsa sorgulamam. Yolluyorsa vardır bir bildiği der geçerim. Böyle kanı bozukların Allah belsını versin. 3 gin önceye kadar ekmeğini yediğin kulübe küfür ediliyor alkışlıyor adam. Sizin adamlığınızın içine edeyim. Kaypak omurgasız yavşak oğlu yavşaklar

Deyyus.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt