Serdar Aziz

Bu serefsiz vasat kopek icin hocaya laf eden vizyoncular vardi

Aklinizi basiniza devsirin, her hocanin futbolcuyu kadro disi birakip transfer listesine koyma luksu var demistik

Neymis efendim itibarsizlastiriliyormus, ne alakasi var? Hoca hakkinda iyi bile konustu bu dangalagin

Bir daha icinizdeki Terim nefretiyle degil Galatasaray sevgisiyle motive olun yorum yapin

Yok ustat Sinan degilim. Birde neden tepki aliyorum, onuda cozmus degilim daha :) Ters birsey demek istemedim. Anca profesyonellikten bahsettim. Profesyonellik insana hersey yaptirir, sadece bunu savunmak istemiştim.

Ha yanlis ve tersmi yapti Serdar? Amenna
Sıkıntı yok kardeşim..
Burda bazen yazı dilinden kaynaklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor
Zaman geçtikçe,burdaki çoğu kişiyi tanıdıkça seversin

Yok ustat Sinan degilim. Birde neden tepki aliyorum, onuda cozmus degilim daha :) Ters birsey demek istemedim. Anca profesyonellikten bahsettim. Profesyonellik insana hersey yaptirir, sadece bunu savunmak istemiştim.

Ha yanlis ve tersmi yapti Serdar? Amenna

Ne profesyonelliği yahu para için el, ayak yalamak profesyonellik mi oldu para için bu kadar düşmeyin.

Aklinizi basiniza devsirin, her hocanin futbolcuyu kadro disi birakip transfer listesine koyma luksu var demistik

Neymis efendim itibarsizlastiriliyormus, ne alakasi var? Hoca hakkinda iyi bile konustu bu dangalagin

Bir daha icinizdeki Terim nefretiyle degil Galatasaray sevgisiyle motive olun yorum yapin
İlk kadro dışı muhabbetleri çıktığında bu konuda hocayı eleştirdim bir fotoğraf yüzünden as stoperi göndermek olmaz diye.

Ancak Serdar'la 30 saniye bile görüşmeden yol verince anladım ki mevzu büyük. Durup dururken keyif için ya da meşhur "ego"su yüzünden bu tavrı alacağını düşünecek kadar müptezel değilim. Sonrası çorap söküğü gibi geldi zaten.

Ulan tolgay da bambaska bir olay

Bjkye gitmeden, Ailece GSliyiz diyor. Fbde, bjk armasini opmedim diyip fb armasini opuyor.

Bu armayi opmek icin silah mi dayiyorlar kafalarina?

fatih terim'in kestigi parmak acimaz. fatih hocaya salladik ettik, hatta bedava gitti gibi birsey oldu ama bunun gibi mikroplari galatasaray'da artik görmek istemiyorum. hoca hakli cikti net olarak. trabzonspor'un gönderdigi onur ve burak gibi yeniceridir bu serdar aziz. o zihniyetteki yerli futbolculara asla yer verilmemeli bir daha. s olup gitti nihayet!

Ulan tolgay da bambaska bir olay

Bjkye gitmeden, Ailece GSliyiz diyor. Fbde, bjk armasini opmedim diyip fb armasini opuyor.

Bu armayi opmek icin silah mi dayiyorlar kafalarina?

2012 > Galatasarayliyim
2015 > Trabzonluyum
2015 > Beşiktaşlıyım ( daha iyi kontrat verdiler)
2019 > Fenerbahçeliyim.

Maşallah futbolcu dönekliği de ayrı bir şey.

S....r edin şu karaktersizi, biz de bunu birşey sanmışız.

Demekki bu şekilde gitmeyi fazlasıyla hak etmiş ve hak ettiği kulübü de bulmuş.

fatih terim'in kestigi parmak acimaz. fatih hocaya salladik ettik, hatta bedava gitti gibi birsey oldu ama bunun gibi mikroplari galatasaray'da artik görmek istemiyorum. hoca hakli cikti net olarak. trabzonspor'un gönderdigi onur ve burak gibi yeniceridir bu serdar aziz. o zihniyetteki yerli futbolculara asla yer verilmemeli bir daha. s olup gitti nihayet!

Buyuk ustayi @Mustafa Bahar @Selami Görmezler @Hüseyin Tok analim yillar once herkes bu cop icin olup biterken yeniceri bu diyordu

Buyuk ustayi @Mustafa Bahar @Selami Görmezler @Hüseyin Tok analim yillar once herkes bu cop icin olup biterken yeniceri bu diyordu
daha yeni hesaplari varsa yönetime bildirelim üstad. bunlari ucurmustuk. lakin ug hüseyin türkmeni ugurcan murat cemi falan trabzonspor kadrosuna yaziyordu, simdi resmen hüso ve ugur ilk 11 oynuyor, murat cem yedek. transfer yasagi gelmeseydi trabzonspor rahatlikla en kötü 3.olurdu diye düsünüyorum. trabzonla yaptigi analizlerin hepsi cikti.

Sıkıntı yok kardeşim..
Burda bazen yazı dilinden kaynaklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor
Zaman geçtikçe,burdaki çoğu kişiyi tanıdıkça seversin

Renktaslar bas tacidir herzaman :) Zaten forumun guzelligi dusunce farkliligi olusunca ortaya cikar. Ozaman tatli konusmalar ve tartismalar olur. Yoksa cok sade olur buradaki icerik.

Ama bu konuda galiba hemfikiriz. Serdarin tavirlari ters oldu.

Ben hocaya bunun için asla laf etmedim ama bu soysuzun affedilmesini isteyenlerdendim.. Hamza hatırlıyor musun bunun 1 hafta önceki açıklamalarında senin teorin gerçekse ağır söverim demiştim aynen de dediğin gibi çıktı bu it f5e beleş gitmek için kurmuş tezgahı.. Bu kadar da karaktersiz olacağını düşünmezdim lazioya gidip 25 milyonun kalbinde yer edecekken şimdi sağlam küfür yiyor..

Vardır hocamın bir bildiği !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arma öpme möpme tamamda , o küfre el sallamak şerefsizlik, gavat herif o kadar ekmeğini yedin kulübün utanmaz.
Senin hakkında yazdığım tüm iyi niyetli söylemleri geri aldım.

daha yeni hesaplari varsa yönetime bildirelim üstad. bunlari ucurmustuk. lakin ug hüseyin türkmeni ugurcan murat cemi falan trabzonspor kadrosuna yaziyordu, simdi resmen hüso ve ugur ilk 11 oynuyor, murat cem yedek. transfer yasagi gelmeseydi trabzonspor rahatlikla en kötü 3.olurdu diye düsünüyorum. trabzonla yaptigi analizlerin hepsi cikti.
Selami Görmezler abi yine haklı çıktı..
Bu da öyle bi adam işte..Aslında onu öyle kabul edebilse forum, çok kıymetli bilgiler ve analizleri oluyordu.Aykırı bir karakteri olduğu için her yeni isimle kovuluyor
Bence buraları okuyorsa tekrar Selami Görmezler olarak geri gelsin
Moderatör kardeşlerim de bi jest yapsın

Arma öpme möpme tamamda , o küfre el sallamak şerefsizlik, gavat herif o kadar ekmeğini yedin kulübün utanmaz.
Senin hakkında yazdığım tüm iyi niyetli söylemleri geri aldım.
tolga cigerci ezigi gibi tüm galatasaray formali paylasimlarini falan kaldirmis. 6 ay falan fenere katki saglar sonra yeri saglamlasinca baslar orasi burasi agrimaya. sakatligi eksik olmuyor zaten.

Selami Görmezler abi yine haklı çıktı..
Bu da öyle bi adam işte..Aslında onu öyle kabul edebilse forum, çok kıymetli bilgiler ve analizleri oluyordu.Aykırı bir karakteri olduğu için her yeni isimle kovuluyor
Bence buraları okuyorsa tekrar Selami Görmezler olarak geri gelsin
Moderatör kardeşlerim de bi jest yapsın

gssözlükten de kovulup duruyor tam evsiz yurtsuz oldu adam sosyal medyada yav

Geri
Üst Alt