- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
bunu yazmak zorunda hissettim kendimi.carole gibi bi taraflarına kurban olunacak futbolculardan biri olacak seneye.forumdaki yorumların gidişatı onu gösteriyo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu yazmak zorunda hissettim kendimi.carole gibi bi taraflarına kurban olunacak futbolculardan biri olacak seneye.forumdaki yorumların gidişatı onu gösteriyo.
Sen bunu yazdıktan sonra bu ihtimal de ortadan kalktı yav. :dbunu yazmak zorunda hissettim kendimi.carole gibi bi taraflarına kurban olunacak futbolculardan biri olacak seneye.forumdaki yorumların gidişatı onu gösteriyo.
Nazar boncuğumuz olduSen bunu yazdıktan sonra bu ihtimal de ortadan kalktı yav. :d
tapatalk
Bekleneni veremedi.
O dönem Fransa Ligi'ni çok iyi bildiğini iddia eden Hazar Büyüka'nın yorumuna inananlar zaten Popescu x2 bekliyordu, o yüzden ses çıkmamıştı.chedjoudan daha iyi ve daha ucuz
fakat chedjouya verilen para hakkinda zirlandigini hatirlamiyorum
O dönem Fransa Ligi'ni çok iyi bildiğini iddia eden Hazar Büyüka'nın yorumuna inananlar zaten Popescu x2 bekliyordu, o yüzden ses çıkmamıştı.
Fanatizm'i birakip realiteye dön.chedjoudan daha iyi ve daha ucuz
fakat chedjouya verilen para hakkinda zirlandigini hatirlamiyorum
Bende takip ediyorum ve yorumları genelde beğeniyorum aslında ama bu konuda gerçekten beklentiyi o kadar yüksek tutmuştu ki, herkes Chedjou'nun tüm hatalarında ona yazıyordu. Kendi de yanıldığını kabul etmişti, bu kadar beklemediğini söylemişti.Sansav'in dna'sindan futbolu bilen birinin var olmasi gulunc olurdu ztn
Fanatizm'i birakip realiteye dön.
Zürich'e oynadigi mactan kimin ne oldugunu nerden anladin? Bir düzenli oynasin da öyle konusalim. Bugün iyi oynamasina ragmen yine de hatalar yapti. Bursa'dan hatalarini biliyoruz. Kusursuz bir stoper gibe yansitmak biraz fanatizm oluyor.
Denayer haberi dogru ise Ched-Denayer-Aziz-Balta 4lüsü stoper bölgesi icin yeter.
Semih mikac ay sakat olmasina ragmen ilk macinda bile chedjoudan iyidi
zaten daha iyi oldugu asikardi da bu pekistirmis oldu
ideal 2li semih-serdar olur ama cok sakatlaniyolar, o yuzden yine cabuk bir stoper ile o mevkide 3 oyuncu arasinda rekabet yaratilip chedjouyu cine gondermek ve denayeri almamak yerindedir
Semih mi![]()