Serdar Aziz

bunu yazmak zorunda hissettim kendimi.carole gibi bi taraflarına kurban olunacak futbolculardan biri olacak seneye.forumdaki yorumların gidişatı onu gösteriyo.

bunu yazmak zorunda hissettim kendimi.carole gibi bi taraflarına kurban olunacak futbolculardan biri olacak seneye.forumdaki yorumların gidişatı onu gösteriyo.

sakatlanmaz ise katkı sağlar. adam cam adam gibi. iki hafta var iki hafta yok.

g.zan'da kral bir stoperdi ama full sakat.

keza hamit kral ortahadır ama sakat.

CnkyVX-WYAAP9SR.jpg

CnkyWEyWgAA12Pr.jpg

chedjoudan daha iyi ve daha ucuz
fakat chedjouya verilen para hakkinda zirlandigini hatirlamiyorum

chedjoudan daha iyi ve daha ucuz
fakat chedjouya verilen para hakkinda zirlandigini hatirlamiyorum
Fanatizm'i birakip realiteye dön.

Zürich'e oynadigi mactan kimin ne oldugunu nerden anladin? Bir düzenli oynasin da öyle konusalim. Bugün iyi oynamasina ragmen yine de hatalar yapti. Bursa'dan hatalarini biliyoruz. Kusursuz bir stoper gibe yansitmak biraz fanatizm oluyor.

Denayer haberi dogru ise Ched-Denayer-Aziz-Balta 4lüsü stoper bölgesi icin yeter.

Son düzenleme:
Sansav'in dna'sindan futbolu bilen birinin var olmasi gulunc olurdu ztn
Bende takip ediyorum ve yorumları genelde beğeniyorum aslında ama bu konuda gerçekten beklentiyi o kadar yüksek tutmuştu ki, herkes Chedjou'nun tüm hatalarında ona yazıyordu. Kendi de yanıldığını kabul etmişti, bu kadar beklemediğini söylemişti.

Fanatizm'i birakip realiteye dön.

Zürich'e oynadigi mactan kimin ne oldugunu nerden anladin? Bir düzenli oynasin da öyle konusalim. Bugün iyi oynamasina ragmen yine de hatalar yapti. Bursa'dan hatalarini biliyoruz. Kusursuz bir stoper gibe yansitmak biraz fanatizm oluyor.

Denayer haberi dogru ise Ched-Denayer-Aziz-Balta 4lüsü stoper bölgesi icin yeter.

kac ay sakat olmasina ragmen ilk macinda bile chedjoudan iyidi
zaten daha iyi oldugu asikardi da bu pekistirmis oldu
ideal 2li semih-serdar olur ama cok sakatlaniyolar, o yuzden yine cabuk bir stoper ile o mevkide 3 oyuncu arasinda rekabet yaratilip chedjouyu cine gondermek ve denayeri almamak yerindedir

kac ay sakat olmasina ragmen ilk macinda bile chedjoudan iyidi
zaten daha iyi oldugu asikardi da bu pekistirmis oldu
ideal 2li semih-serdar olur ama cok sakatlaniyolar, o yuzden yine cabuk bir stoper ile o mevkide 3 oyuncu arasinda rekabet yaratilip chedjouyu cine gondermek ve denayeri almamak yerindedir
Semih mi :red:

Bizim takımda Chedjoudan daha kötü bir stoper yok

Koray bile Chedden iyi

Geri
Üst Alt