Serdar Aziz

Sorumsuz kademe hatası yapıyor önündeki adam gol vuruşu yaparken izliyor.

Donk un vurdum duymazligi + semihin leylaligi bu adamda birleşip vücud bulmuş resmen

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bruma hakkındaki bilimsel makalenizden sonra yeni sakatlıktan çıkmış ve takımla neredeyse hiç oynamamış bir stopere bu yakıştırmalarınızı doğru bulmadığımı ifade etmek isterim.

Sorumsuz kademe hatası yapıyor önündeki adam gol vuruşu yaparken izliyor.

Donk un vurdum duymazligi + semihin leylaligi bu adamda birleşip vücud bulmuş resmen

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

bir doktora yakışmayan rezilce bir post.

Bonservis yükünün altında ezilecek gibi duruyor ve bizim taraftar bunu yapmaktan ne zaman vazgeçecek hiç bilmiyorum. Yazık günah harcadığımız kaçıncı adam.

Tarih veriyorum en geç Kasım ayında Arena da ıslıklanır maalesef. Yazık oldu.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservis yükünün altında ezilecek gibi duruyor ve bizim taraftar bunu yapmaktan ne zaman vazgeçecek hiç bilmiyorum. Yazık günah harcadığımız kaçıncı adam.

Tarih veriyorum en geç Kasım ayında Arena da ıslıklanır maalesef. Yazık oldu.

zaten hic baslamasin hemen baska takim arasin en kücük hatasi aranacak muhalif olmak icin

zaten hic baslamasin hemen baska takim arasin en kücük hatasi aranacak muhalif olmak icin
Abi benim anlamadığım da sanki gelen oyuncular zorla yüksek bonservis parası ödetti bizim yöneticilere.

Artık olan oldu adama 4.5 verdik bundan sonra nasıl faydalaniriz onu düşünmemiz lazımken biz iyice batağa sürüklüyoruz. Bu kafa değişmedikçe bizden bir yol olmaz biri gider biri gelir kazıklanmaya devam ederiz. İnşallah çocuğun özgüveni sağlamdır da bu kafatascı zihniyete boyun eğmez...

Leşin teki ya adam Argıncıkspor'la oynanan maçta bile hata yaparken bize almak tam bir kerizlik. Semih'i paketleyip iyi bir stoper almamız lazım Chedjou'nun yanına.

Abi benim anlamadığım da sanki gelen oyuncular zorla yüksek bonservis parası ödetti bizim yöneticilere.

Artık olan oldu adama 4.5 verdik bundan sonra nasıl faydalaniriz onu düşünmemiz lazımken biz iyice batağa sürüklüyoruz. Bu kafa değişmedikçe bizden bir yol olmaz biri gider biri gelir kazıklanmaya devam ederiz. İnşallah çocuğun özgüveni sağlamdır da bu kafatascı zihniyete boyun eğmez...

istmeyenlerde genelde stoper niye alindi diyenler.
simdi de stoper transferi gerek diye bagriyorlar yok serdar yetersiz filan.
biraz sabirli olun be arkadas, bu serdar kötü degil o paranin hakkini da verir.
ama dedigin gibi daha gelmeden bitiriyorlar.

3. golde rashford ilerlerken niye o kadar yavaş kaldı ve niye önünü kesemedi. biri bana açıklayabilrimi ?

sen gidip komisyon/menajer transferi yaparsan boyle mal olursun .. ulan 4 milyon euro ya avrupadan en kralini getirirn

Beyler bi sakin olun ya hemen bir macta bu kadar bir insan yerin dibine sokulmaz ya bulentin eski donemlerini hatirlamiyorsunuz siznsanirim uefa kupasini almadan once yerin dibine sokuluyordu adam gönderilmek isteniyordu adam sonra efsane oldu bu yazdiklarinizdan sonra pisman oluyorsunuz.

Şimdi daha önce de yazdım ama bir daha yazacağım. Bizdeki sıkıntı sol ayaklı stoper sıkıntısı. Şimdi Chedjou denen stoper-ul Ulema hazretleri +30 yaş tecrübesine rağmen asla sol stoper oynamıyor. Neden hiç düşündünüz mü? Çünkü adam daha kendine uygun olan sağ stoper de bile içinden adam geçirebiliyor.

Semih'i bitiren adam Chedjou'dur! Çocuğun gelişiminin içine ettiler sol stoper oynatarak. Zaten tecrübesizdi birde sol stoper koyduk çocuğu sonra işler karıştı.

Defans oynayanlar bilir herkesin bir top karşılama alanı vardır. Mesela Semih sağını açık bırakarak adam savunur. Yani o tarafa daha çabuk hareketlendigi için orasını adama açar ve ordan kaleye yürümesini ister. Böylece ya kapatarak adamı kalenin tehlike alanının dışana sürer ya da ani hamlelerle topu almaya çalışır. Biz kalktık Chedjou denen korkak, 90'lardan kalma stoper yüzünden Semih'e sol stoper oyna dedik. Çocuk solunu açarak savunmaya çalıştı içinden geçtiler. Çünkü solunu açtığında o tarafa doğru, sağ tarafına oranla daha yavaş hareketleniyor. Sonra hamle yapmak istediğinde destek yani sol ayağını altına alması gerekiyor ki sağ ayağı ile müdahale edebilsin. Bu da nerden baksanız en az 2-3 saniye kaybettiriyor ona ve hücum oyuncusu ya basıp geçiyor ya da ortasını rahatça açıyor. Daha sonra sağını açtı eskisi gibi bu sefer adamlar direk kaleye indiler kısaca taraftar etkisi ile beraber kaybolacak duruma geldi.

Şimdi bunu Serdar'a bağlamak gerekirse bugünkü maçta o bebeyi durduramamasinin sebebi o. Serdar ve Semih tam bir sağ stoper ve hamle oyuncuları. Serdar biraz daha sert ve hava topu hakimiyeti var. İşte sorun bizde sol stoper olmayışı. Serdar o yüzden yanlış transfer. Bize önce sol ayaklı veya kariyeri boyunca sol stoper oynamış adam lazımdı. Biz gittik sağ stopere bir adam daha aldık. Mesela şimdi atıyorum örnek olsun diye biz Chedjou'yu satıp sol ayaklı Pazdan'ı alsak baya büyük bir sorundan kurtulmuş olacağız. Yoksa 33 yaşında Balta ve yanında ki stoperlerin Şahı Chedjou ile daha çok ağlarız.

Koy sol ayaklı stoperi çek sağınada Serdar'ı bak nasıl tandem oluyor. Yazık günah o kadar para veriyoruz sorun hep aynı sonra niye balta 11 başlıyor? Başka adam yok. Helal olsun yinede tecrübesi ile 3 sezondur bizi ve Milli Takımı iyi idare ediyor Balta...

Son düzenleme:
Aurelien Chedjou hazretleri kusursuz 1 stoperdir. Yazık ki yanına düzgün 1 stoper koyamadık, semih hakan serdar gibi çöplerle oynamak zorunda bıraktık bu futbol ilahını malesef.

Geri
Üst Alt