Serdar Aziz

4.5m avro bonservis+2m avro yıllık ücret kol gibi girdi.Hem çöp hem müzmin sakat

Bu sakat takozu takimimıza 4.5m euro+3 topçu karşılığı kazandırıp bununla ovunen dingillerin abv.

demedik mi haydar demedik mi söyle bu serdarın müzmin sakat bi kazık olduğunu.

oynadığını görmek nasip olmayacak gibi geliyor ama hayırlısı

yani alsalar klüpten 4 milyon€ gidip floryanın balkonundan aşşağı atsalar daha iyi..

Biz niye her sezon illaki 1 tane kronik sakat almak zorundayız...Niye kendimizi vasat pahalı ve sakat oyuncuların peşinden kosmak zorunda hissediyoruz..Yahu küfür edicem serdar aziz'in bir suçu yokki alanın aldıranın ..........

bakalım buna kaç milyon euro tazminat ödeyip sözleşmesini fesih edeceğiz.

Cok dedik aga cokkk

Bundan bize fayda gelmez.
Semig bile daha iyi...

Ama buradaki futbol romantikleri adam kontrolsuz daldigi icin rakiplere " ooo sert oyuncu iyidir" algisina yenildi

Bes para etmez adama 4 m verdik. Komisyon budur iste

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi benim anlamadığım nokta: Tiote sakat diye sağlık kontrolünden geçemedi(ki onun gelmesini de istemiyordum hiç) Ama Serdar Aziz 'e sağlam raporu verdiler öyle mi?

Geçmiş olsun çürük elma. Böyle olacagı o kadar belliydiki. Cam adam.

kimse oynamasini istemedi zaten sakat yetersiz kademeye giremiyor vs.
istediginiz oldu.
chedjou balta ikilisini izemeye devam.

Senin takıma alınmanda pay sahibi olan herkesin gelmiş ve geçmişleri ile münasebete girmeyi çok isterim sevgili Serdar .

Şu başlığı görüp görüp sinirleniyorum. Bu transferde kafama yatmayan bir şey var. Fiyatı geçtim zaten orası ayrı mevzu da adam kronik sakat. Bu da biliniyordu, transferin son gününe kadar Denayer kovalamamızda bir şey vardı zaten. Madem milli takımda 90 dakika oynatanlar ödesin parasını. Parasını verdiğimiz düdüğü daha biz çalamadık anasını satıyım.

Geri
Üst Alt