Serdar Aziz

Semihten 1 fazlasi olmadigi gercegi ile artık yuzlesmek gerekir arkadaslar

Serdarin benim gördügüm en büyük artisi rakibin üzerimize gelisini izlemiyor müdahele ediyor

Malesef chedjou bir cok kez rakibin üzerimize gelisini izliyor ve müdaheleyi rakip tehlikeli bölgeye geldiginde yapiyor

ikisininde dezavantajlari var

Eger müdahele edecegim diye kacirirsan gecmis olsun oyundan erken düsersin

Teklikeli bölgeye kadar beklersen penalti riski ve pozisyon olma riski yükseliyor
Iste beklemedigi icin dengesiz müdahaleleri oluyor. Bu bir cok kez canimizi yakabilir ceza sahasina yakininda veya icerisinde.

Yanında adam gibi bir stoper olursa daha fazla katkı sağlar. Örneğin Serdar - Vida ikilisi hiç fena olmaz.

Sende artık biraz çalış form tutta kap şu formayı bizi Semih'e muhtaç etme gözünü seveyim.

Semih'den tek artısı biraz daha agresif olması. Onun dışında Semih kadar hata yapıyor buda.

Eren,Cavanda ve Serdar'a giden 10M'den fazla paraya yazık.

Ilk 11 e gir 2 mac oyna sonrasi malum yine sakatlanırsın.Boyle bir adama para harcadık inanılır gibi degil

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam birinin önerisiyle alındı.

sözlesmesi bitene kadar bizde kalir ve onca mac kaybetirir, sonucta bunun parasini verecek bir tane enayi takim cikmaz, sonrada maas tablosu deriz

hiç umudum yok bu adamdan. ekstra bir oyuncu değil bence.

Chedjou serdar orta sahasını artık görmek istiyorum, bu iş semih balta ile hiç olmaz. Keşke Koray sakatlanmasaydı

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eldeki stoperlerin en iysi bu malesef. ama hocamız oynatmıyor

5 milyon euro verildi bu kazmaya

LOLOL
+ Bilal gibi işe yarayan bir adam ve her Anadolu takımında oynayabilecek bir Sercan. Bizim için yetersiz olabilir bunlar ama Anadolu kulüpleri için gayet iyi topçular.

Serdar transferi her haliyle büyük fiyasko.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt