Serdar Aziz

Bildiğin iyi oynuyor. FB maçında da demiştim ben herkes söverken. orda muslera ya da pası atan'ın uyarması lazımdı arkasından gelenin var olduğunu.

gayet iyi oynuyor aradığımız sertlik var kendisinde,temaslı oynadığı için diğer stoperlerimizden önde....beklerimizden hızlı geri dönüyor...6 aydır oynamayıp bu şekilde dönmesi de önemli...yanına iyi bir tecrübeli stoper almayı başarırsak önemli bir seviyeye ulaşabilir...hata yapabilir ama Chedjou gibi umrumda değil havasında değil..Semih gibi hava topunda rezalet değil..

Kim ne derse desin adam iyi oynuyor uzun yıllar sonra ilk defa bir stoper'e güveniyorum adam ciddi sakalık dönemlerinden yeni çıktı yavaş yavaş takıma alışıp kendinide toparlayacaktır+Bugün çıkan haberler doğruysa Subotic'in yanına gelmesiyle çok çok iyi olur stoper tandemi

Subotic-Serdar

yanına tecrübeli üst düzey bir stoper aldığımızda stoper sorunumuz kalmayacak inanın bana. stoper dediğin gaddar olacak biraz bu serdarda fazlasıyla var. ha bide ikili mücadeleden kaçmaz, hava toplarındada iyidir.

İBB daki Yalçın'ı resmen tanımlamışsın Renkdaş.

Güzel ikili olur
Serdar - Yalçın

Son düzenleme:
Tekrar sakatlanana kadar bari biraz faydalanalim bundan.

Serdar FB macinda taki hata yapana kadar iyidi. Hatte sahamizdaki en iyisiydi.
Bursaspor macinda kusursuz oynadi. Yedigimiz Golde Hakan Balta müdahele edemedi. Zaten Ofsayftti ama olsun.

Yillardir ilk defa güveniyorum bir Stopere. Hakan Balta yerine Stoper gerek.

CyU79dwW8AAGVNZ.jpg

Yıllardır yumuşak,rakibinden kaçan,kaçak dövüşen oyuncularla oynuyorduk.Serdar takımdaki hava toplarında boyuna rağmen etkili,temaslı oynayabilen,agresif ve rakibi bezdirebilen profilde bir oyuncu.Serdar'a ilk geldiği günden beri güveniyorum.26 yaşında henüz uzun yıllar hizmet edecektir.Yanına İvanovic tarzı lider özellikli bir stoper bulabilirsek çok çok iyi olur.

Kasımpaşa maçı öncesinde oyuncumuz Serdar Aziz, yarın saat 13.30'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Ulan inşallah sakatlanmazsın birdaha güveniyorum sana uzun yıllar sonra ilk defa bir stoper'e güveniyorum
Devre arası veya sene sonu eldeki gereksiz stoperlerin hepsini temizleyip yanına Branislav Ivanović'in alınmasını çok isterim

Ivanović-Serdar ikilisi 3 yıl filan götürür bu takımı

De Jong ve Sneijder den sonra en iyi oynayan

71/75 pas isabeti
3/5 hava topu kazanma
12 top uzaklaştırma
6 ikili mücadele kazanma
4 pas arası

Cy2eMFIWQAA2Og2.jpg

Chedjou'yu yedek yaptığın için sonsuz teşekkürler

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt