Serdar Aziz

Sezonu kapatmis diyorlar. Insallah dogru degildir. Nazif yoksa bunun tum maasini kulubun kasasina geri koymali kendi cebinden.

Ah yine mi sakatlandi? Cok sasirdim ya. Tsk etmek icin 1 milyon daha Bursa kulübüne gönderelim.

s
Ins dogrudur. Bu sekilde stoper alinir. Sakatlanana kadar kötp oynuyordu, yerine daha kötüsü girdi.
Oyle de, devre arasi icin 1 tane stoper dusunuyorlarmis simdi bu olacak 2. Kisaca baska bir transfer de yapamazlar daha artik. Chedjou da gidiyormus, kaldi Semih ve Balta. Ikisini toplasan bir stoper etmez.

arkadaşlar serdar sakatlanmadığı zaman yorumda bulunalım lütfen bu daha büyük olay çünkü

sanki adam sakatlansin diye dört gözle bekleyn kisiler var sirf hakliydim demek icin.
adam cikti gol geldi.
neyse kazanacak yere bi oyuncuyu tamamen kayipettik.
aslinda cok potantyelli bir oyuncuydu ama artik zor.

nerde bunu transfer eden serefsiz yönetici neden cikip konusmuyor ? öde ulan kendi cepinden bu adamin parasini, sen gidip müzmin sakata 4.5 milyon verirsen ya buna ben enayilik yada büyük hirsizlik derim

Serdar Aziz'in dizinde dönme olduğu tespit edildi ama net sonuç MR'da belli olacak. Serdar, stattan koltuk değnekleriyle ayrıldı. (Lig TV)

Çöpe atılan milyonlar.

Allah belanızı versin komisyoncu hırsızlar. Haram zıkkım olsun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Daha önce sağlıklı olsa ligde çok rahat idare edebilecek kapasitede olduğunu söylemiştim çünkü sakatlığını atlatabileceğine dair umudum vardı ama bu kadar sakatlanan stoper olmaz. Sergio Ramos gibi de oynasa her hafta durumu meçhul birine güvenerek yola çıkılmaz.

{taptap}

cogunuz gibi dr yahut fizyoterapist degilim ama bu sakatligin pozisyon ve zemin kosullari icabi oldugu kanaatindeyim

Dizi döndüyse, sezonu zaten kapapatmistir ve ayriyeten gelecek sezon hazirliklarini da kacirir. Ulan nazif ulan nazif.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Pozisyon icabi olur olmaz artik orasini gectik biz, bu adamin sakatliklari bitmiyor. Tesaduf olamaz.

Geri
Üst Alt