Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.944
- 12.884
- 2.538
Muzmin sakat kazma stoper, bu adam transfer edilirken ove ove bitiremeyen futbol cahilleri yok oldular simdi. Yine hakli cikan ben ve benim gibi futbol ustadlari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]Muzmin sakat kazma stoper, bu adam transfer edilirken ove ove bitiremeyen futbol cahilleri yok oldular simdi. Yine hakli cikan ben ve benim gibi futbol ustadlari.
Hakanda oyle takiliyodu forumda ama.sonu kotu oldu senide gorucez cok bilmis reisMuzmin sakat kazma stoper, bu adam transfer edilirken ove ove bitiremeyen futbol cahilleri yok oldular simdi. Yine hakli cikan ben ve benim gibi futbol ustadlari.
Yok ya demek müzmin sakat bundan haberim yoktu. Zaten malum olan bir konuda haklı çıktığını düşünüyorsun, başın göğe mi erdi? Sonuçta Galatasaray kaybetti, burda kendi egosunu tatmin etmek isteyen ne kadar çok kendini beğenmiş üye varMuzmin sakat kazma stoper, bu adam transfer edilirken ove ove bitiremeyen futbol cahilleri yok oldular simdi. Yine hakli cikan ben ve benim gibi futbol ustadlari.
Gökhaz Zan 2
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan Zan mı reis? İlginçReise hakaret olarak algılarım.
Gökhan Zan mı reis? İlginç
Gördüğüm en iyi stoperlerden ama işte sakat. Ayrıca karakteri bir çok ben bu kulübün evladıyım diye geçinenlere beş basarGökhan Zan mı reis? İlginç
Gökhan Zan mı reis? İlginç
Hakanda oyle takiliyodu forumda ama.sonu kotu oldu senide gorucez cok bilmis reis

En az 15 mac kacirmasi muhtemel
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Reserved.
Hakan diyor ki bu adam en fazla ligde en fazla 19 maç oynar. Hadi bakalım. Umarım yanılırsın Hakan.
Sent from my iPhone using Tapatalk