- 9 Ocak 2014
- 33.051
- 9.403
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac konusunda yazildi pozisyonun hemen ardindan. Serdar'in azizligiHic yazan olmamis ama ayni hatayi Fenerbahce macinda da yapmisti gecen sezon.
Mac konusunda yazildi pozisyonun hemen ardindan. Serdar'in azizligi
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Ademe katılıyorum, üstelik Belhanda topu alıp dönse Serdardan daha rahat pozisyonda olacaktılinnes'e verebilirdi serdar topu tutmakta ısrar etmesi hataydi aslinda.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen ben olsak yine linnese verip geçerdik basit bir pozisyon zor olan bir durum yok. yani serdar hata yapmasaydi basitçe sola pasını verseydi.. vay be adam hata yapmadı, topu kaptırmadı helal olsun dermiydik? Hayır.Ben Ademe katılıyorum, üstelik Belhanda topu alıp dönse Serdardan daha rahat pozisyonda olacaktı
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ha. Pardon yaw, onceki mesajlara hic bakmadim direk seninkini gordum sadece.Of Talha ya
Herkes yazmis bu konuda Fener macinda da yapti ayni hatayi diye, ironi yapayim demistim anlasilmamis demek ki![]()
Malca işler yapmaz hocam en azından bunun gibi. Yavaş bir ikili olurlar ama tank gibi bir defans olur. Benim bir stoperde şahsen bakacağım ilk şey hızı olmaz.Yaw Vida Vida diyip duruyonuz da o herif agir degil mi? Tamam hayvan gibi stoper de 2 tane agir stoperle oynamak sıkıntı yaratir.