Serdar Aziz

Hic yazan olmamis ama ayni hatayi Fenerbahce macinda da yapmisti gecen sezon.

Biraz kazmalık var ama iyi stoper sakatlamazsa iyi ikili olurlar Maicon'la

Stoper olarak sana dogru böyle bir top geldi mi gelisine vurup uzaklastiracaksin hele hele Serdar gibi kazma bir adam isen.

Mesela atiyorum Denayer olsa orada teknigi ile cikabilirdi isin icinden tabi bu cok ama cok riskli birsey olsa da. Resmen eli ayagina dolasiyor böyle pozisyonlarda Serdar'in.

Vur topa gitsin arkadas ne olacak yani, kazmanin tekisin ne diye topla oynamaya calisip hem kendini hem de takimi tehlikeye sokuyorsun.

Ben Ademe katılıyorum, üstelik Belhanda topu alıp dönse Serdardan daha rahat pozisyonda olacaktı

Bu Ateş üfleyerek sönmez
sen ben olsak yine linnese verip geçerdik basit bir pozisyon zor olan bir durum yok. yani serdar hata yapmasaydi basitçe sola pasını verseydi.. vay be adam hata yapmadı, topu kaptırmadı helal olsun dermiydik? Hayır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel olarak kotu olmasada 2 kritik hatasi var biri gol oldu.
Umarim Tudor dunki mactan sonra stoper transferinde israrli olur.

Vida iyi stoper olabilir elbette. Serdar yetersiz, ona da karşı çıkmam. Ama ben olsam gerek yıllığınden dolayı gerek yaşından dolayı Maiconun yanına bu yıl ve sadece lig için Denayeri alırım. Yıllığı az ve genç bir oyuncu, tutmazsa ilerde rahatlıkla satabilirsin ve bana kalırsa eldeki yerli stoperlerin hepsinden iyi. Maicon ile tamamlayıcı ikili olabilirler. En kötü Serdar oynar.

Gelecek yıl için farklı şeyler düşünebiliriz şampiyon olunca. Ama bütce açısından Denayer daha doğru olur.

Yaw Vida Vida diyip duruyonuz da o herif agir degil mi? Tamam hayvan gibi stoper de 2 tane agir stoperle oynamak sıkıntı yaratir.

Belhanda'nın verdiği pas yanlış olabilir ama Serdar'ın topu daha farklı kullanması için alternatifleri vardı kullanmadı. Serdar belli bir kumaşı olan ama nedense hiç güven vermeyen bir oyuncu bana göre. Açıkcası buna güvenip sezona başlanmaz.

İlk yarıda Serdar'ın yaptığı pas hatasının benzerini Maicon da yapmıştı. Serdar da beni tedirgin eden şey toplara aşırı dengesiz girmesi. Her ikili mücadelenin sonunda sakatlanacak diye korkuyorum.

Kendi yarı sahamızdaki bu tip paslaşmalarda baskıyı kıran en kritik hamle, yüzünü rakip kaleye dönecek fırsatı yakalayıp dönüp atağı başlatmak. İki maçtır bu işi sadece Ndiaye yapıyor. Diğer oyuncular bunu deneyecek cesaret ya da beceriye sahip değiller. Dün de Belhanda bu yapabilirdi ancak yapamadığı için geriye doğru kötü bir pas vermeyi tercih ederek kalemizde bir gol pozisyonu yaşamamıza sebep oldu.

Maicon-Serdar olmadı gibi.

Bize bir tane daha seri bir oyuncu lazım. Serdar da sakatlanmadığı sürece iyi bir alternatif olabilir.

abi transfer manyağı olmayın

serdar
ahmet bu sezon götürür şlde değiliz yevb

Yaw Vida Vida diyip duruyonuz da o herif agir degil mi? Tamam hayvan gibi stoper de 2 tane agir stoperle oynamak sıkıntı yaratir.
Malca işler yapmaz hocam en azından bunun gibi. Yavaş bir ikili olurlar ama tank gibi bir defans olur. Benim bir stoperde şahsen bakacağım ilk şey hızı olmaz.

İyi adamda fazla oynamaz yaw,İlk önce ciddi bir problemi yine bu yaşar dünkü maçta buna emin oldum

Geri
Üst Alt