Serdar Aziz

Bugün serdara kötü oynadı diyen futbol yerine çayda çıra izlesin bence.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her konuda muhalefet olmak zorunda mısın? Ya da muhalefetlik genlerinde mi var?

Böyle yazan bir iki kişi daha var. İstisnasız her konuda muhalefet. Olayın doğru ya da yanlış olması önemli değil. Yeter ki çoğunluğun zıttını savunayım, marjinal yönümü ortaya çıkarayım, dikkat çekip ortamlara akayım havası....

Beklenen son gerçekleşti :)) 3 hafta dayanarak kendi rekorunu egale etmiş olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

burnu kırıldıysa maskeyle oynayamıyormu ?

oynar
servetin ayda bir kere kiriliyordu burnu maskeyle cikip oynuyordu
ama gerek yok gitsin tedavi olsun
normal hali zaten hata yapmaya cok müsaitken maskeyle düsünemiyorum bile
antalya macinda net batirir bizi
hazir danayer gelmisken onu oynatmak lazim

Milli maçta yaptığı hataları görünce iyice iyileşsin ondan sonra gelsin takıma mümkünse. Formsuz denayer o kadar oynar zaten. Denayerin form tutması için çok iyi olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Sakat olmasa ülkenin en iyi stoperi" diye avutuyor muyuz kendimizi hala yoksa yeni bir bahane bulundu mu artik?

Bombos bir stoper, gözümde Semih den aman aman bir farki yok. Takim kazaniyor iyi oynuyor diye bu herifin hatalari göze batmiyor ama ilk büyük macta yakar bu sakar bizi.

Maicon Fernando falan bunun arkasini topluyor onlara dua etsin.

Bir kac hafta önce demistim bu adam asiri kontrolsüz, topa müdahaleleri rakibe girisleri rakibi karsilamalari falan hep dan dun hep kontrolsüz sekilde. Cok iyi hatirliyorum Bursa da bir macta boynunun üstüne düsmüstü bu yüzden, Allah korudu boynu kirilmadi orada. Bu herif daha cok basimizi yakar bizim tabi sakat olmayip oynarsa.

Serdar maske ile bile o burnunu tamamen yok edebilir. Adam sakatlanma konusunda usta. En iyisi gitsin tedavi olsun.

denayerin biraz kilo fazlası ve antrenman eksigi var bence o yüzden bisüre bu yılkı atına mecburuz gibi

"Sakat olmasa ülkenin en iyi stoperi" diye avutuyor muyuz kendimizi hala yoksa yeni bir bahane bulundu mu artik?

Bombos bir stoper, gözümde Semih den aman aman bir farki yok. Takim kazaniyor iyi oynuyor diye bu herifin hatalari göze batmiyor ama ilk büyük macta yakar bu sakar bizi.

Maicon Fernando falan bunun arkasini topluyor onlara dua etsin.

Bir kac hafta önce demistim bu adam asiri kontrolsüz, topa müdahaleleri rakibe girisleri rakibi karsilamalari falan hep dan dun hep kontrolsüz sekilde. Cok iyi hatirliyorum Bursa da bir macta boynunun üstüne düsmüstü bu yüzden, Allah korudu boynu kirilmadi orada. Bu herif daha cok basimizi yakar bizim tabi sakat olmayip oynarsa.

Yigit'in dünkü macta Serdar'la ilgili cok iyi oynadi yazmasini nasil karsiliyorsun

@Yiğit Karagöz

bu dengesize güvenmeyip denayeri alarak çok doğru iş yaptık. adam tek hücreli organizma gibi topu takip ediyor düşünme,kontrol yetisi yok bodoslama dalıyor sadece

en azından serdardan iyidir denayer. daha iyisi mutlaka alınabilirdi ama bu şartlarda denayerin gelşine şükrediyorum nerdeyse hiç stoper almayacaklardı denayer işi olmasaydı eğer
Serdar olayı zaten sabit ama Denayer konusunda şüphelerim var. Adamın hala Avrupa Şampiyonasında oynadığı maçlar, orada yaptığı markaj, pozisyon alma ve hava topu hataları aklımda. Umarım bu konuda kendini geliştirmiştir.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt