Serdar Aziz

Nemden dolayı nefes alamamış ondan çıkmış Cenk Ergün dedi.

Vay arkadaş ya bi böyle sakatlanmadığı kaldıydı herifin. Sakatlık demekde bi garip geliyorda neyse

Defans oyuncusu olarak kafa topuna çıkacak bi pozisyondasin. Ameliyat olmadın maskeyle oyna bari. Boşu boşuna değişiklik hakkımız gitti. Erenle çift forvet yapabilirdik sakatlanmasa.

GSCimbom Mobile App

Nefes alamıyor diye çıkmış muhtemelen senin yüzünden feghouli 30 dakika geç girdi

TT

Oynaması hocanın hatası. Burnuna sert bi top gelse yine çıkacaktı muhtemelen. Hoca resmen "bu maç 2 değişiklik yeter bana" demiş.

Geçen sene tüm sezon yatan adam ne olduda bu sene sıkışıp aklı sıra fedakarlık yapmaya çalışıyor ? Defol lan ameliyat mı olacan ne olacan allahın cezası

Gayet iyiydi,adam zaten fedakarlık yaptı,pozsiyon alma güven olarak net >denayer

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denayerden ıyı oldugu konusuna katılıyorum

hava asiri derecede nemliymis. Burnu kirik diye dogru düzgün nefes alamayinca cikma zorunda kalmis.

Ulan sakatlanma be Adam... Gayet iyi de oynuyorsun su ana kadar

Maicon'la güzel bir uyum yakaladılar şu sık sakatlıkları olmasa iyi topçu da biraz da akıllı hareket edip kendini sakınmalı bu tarz pozisyonlardan.
Milli maçta göz göre gitti adamın kafasına burnunu soktu hey allahım ya

Hava toplarında doğru pozisyon almasını bilmiyor daha çok burnu kırılır bunun

Eğitim şart

Berbat bir stoper. Bu oynayacağına 10 kere Denayer oynasın.

sent via GSC

Adam havadaki nemden bile sakatlanıyo ya çok garip bi metabolizması var

serdar maicondan sonra en iyi stoperimiz şuan

denayerin teknigi iyi olmasi iyi stoper oldugu anlamina gelmiyor

bizde oynadigi iyi maçlari genelde bek olarak oynadi

hava toplarinda hiç güven vermiyor

hiç

serdar bacakları haric heryerini sakatlayabilir yeterki bacakları korusun ,denayerde kilo verip form tutarsa iyi rekabet olur

Geri
Üst Alt