- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.367
- 5.998
Oynamadigi/ciktigi her macta ya gol yedik ya da maci alamadik
bravo musap seni tebrik ederim
muadillerinin aksine hakeden yerlilerin hakkini teslim eden bir yapiya sahip oldugun icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamadigi/ciktigi her macta ya gol yedik ya da maci alamadik
bravo musap seni tebrik ederim
muadillerinin aksine hakeden yerlilerin hakkini teslim eden bir yapiya sahip oldugun icin
Trabzon'un baskı yaptığı, çıkamadığımız anlarda Serdar ne yapacaktı merak ediyorum. Öyle Maicon'a topu verip etliye sütlüye karışmamak olmuyor. Ben Denayer'i tercih ederim.
Can BÜYÜKDenayer oynasın diyenler kürekle hırpalanmalı.
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trabzon'un baskı yaptığı, çıkamadığımız anlarda Serdar ne yapacaktı merak ediyorum. Öyle Maicon'a topu verip etliye sütlüye karışmamak olmuyor. Ben Denayer'i tercih ederim.
Serdar surekli 'aah belim, aah burnum' demese zaten oynayacak. Ama her macin 20. dakikasinda saha kenarina gelip tedavi isteyen bir defans oyuncusuna guvenip yola da cikilmaz. O yuzden bazilari Denayer diyor ama bunu hala anlamayan var malesef. Serdar her mac sakarlik yapmayip normal ayakta durabilse zaten bu tartisma konusu olmaz. Teknik direktoru tedirgin ediyor dengesizligi ile. Kafadan 1 oyuncu degisikligini Serdar'a saklamak lazim.
O kadarda değil burdaki yorumları okuyoruzSerdar surekli 'aah belim, aah burnum' demese zaten oynayacak. Ama her macin 20. dakikasinda saha kenarina gelip tedavi isteyen bir defans oyuncusuna guvenip yola da cikilmaz. O yuzden bazilari Denayer diyor ama bunu hala anlamayan var malesef. Serdar her mac sakarlik yapmayip normal ayakta durabilse zaten bu tartisma konusu olmaz. Teknik direktoru tedirgin ediyor dengesizligi ile. Kafadan 1 oyuncu degisikligini Serdar'a saklamak lazim.
Bu sene sakarlik yaptigini pek hatirlamiyorum ben belki bir veya ikidirGuven vermese de maiconla olan uyumu denayere göre daha iyi ama hic bir maci kesin 90dk cikarir diyemiyorsun.Bir de kritik pozisyonlarda cok sakarlik yapiyor.
Serdar surekli 'aah belim, aah burnum' demese zaten oynayacak. Ama her macin 20. dakikasinda saha kenarina gelip tedavi isteyen bir defans oyuncusuna guvenip yola da cikilmaz. O yuzden bazilari Denayer diyor ama bunu hala anlamayan var malesef. Serdar her mac sakarlik yapmayip normal ayakta durabilse zaten bu tartisma konusu olmaz. Teknik direktoru tedirgin ediyor dengesizligi ile. Kafadan 1 oyuncu degisikligini Serdar'a saklamak lazim.