Serdar Aziz

Trabzon'un baskı yaptığı, çıkamadığımız anlarda Serdar ne yapacaktı merak ediyorum. Öyle Maicon'a topu verip etliye sütlüye karışmamak olmuyor. Ben Denayer'i tercih ederim.

bravo musap seni tebrik ederim
muadillerinin aksine hakeden yerlilerin hakkini teslim eden bir yapiya sahip oldugun icin

Yerli yabanci önemli degil benim icin. Selcuk gibi yerli yada De Jong gibi yabanci cöpler var ken, dogruys dogru demek suc degil.
Serdar> Denayer
Tolga> Belhanda, Selcuk vb. ( merkezde oynayip ama)

Trabzon'un baskı yaptığı, çıkamadığımız anlarda Serdar ne yapacaktı merak ediyorum. Öyle Maicon'a topu verip etliye sütlüye karışmamak olmuyor. Ben Denayer'i tercih ederim.

Iyide adam sertlik katiyor savunmaya daha fazla hava topu ve ikili mücadele kazaniyoruz Maicon-serdar ile

Atilan neredeyse bütün Duran toplarda bizde yerde kalan bir oyuncu vardi,jason denayer.

Bu takımın as stoperleri Serdar - Maicon'dur. Denayer fantezisine gerek yok

Serdar surekli 'aah belim, aah burnum' demese zaten oynayacak. Ama her macin 20. dakikasinda saha kenarina gelip tedavi isteyen bir defans oyuncusuna guvenip yola da cikilmaz. O yuzden bazilari Denayer diyor ama bunu hala anlamayan var malesef. Serdar her mac sakarlik yapmayip normal ayakta durabilse zaten bu tartisma konusu olmaz. Teknik direktoru tedirgin ediyor dengesizligi ile. Kafadan 1 oyuncu degisikligini Serdar'a saklamak lazim.

Denayer da zırt pırt topu Musleraya verip etliye sütlüye karışmıyor

Serdar defansif açıdan Denayerden her türlü daha iyi.

Serdar surekli 'aah belim, aah burnum' demese zaten oynayacak. Ama her macin 20. dakikasinda saha kenarina gelip tedavi isteyen bir defans oyuncusuna guvenip yola da cikilmaz. O yuzden bazilari Denayer diyor ama bunu hala anlamayan var malesef. Serdar her mac sakarlik yapmayip normal ayakta durabilse zaten bu tartisma konusu olmaz. Teknik direktoru tedirgin ediyor dengesizligi ile. Kafadan 1 oyuncu degisikligini Serdar'a saklamak lazim.

:005:

O kadarda değil burdaki yorumları okuyoruz
Hatta biri suydu fener maçında sakatlanmasa elek olmuştuk

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslinda Serdar'la bayagi konustum. Kart görmemesi icin uyarilarim oldu Ancak tolga'yi degistirmek zorunda kaldim cünkü sakatligindan dolayi sikintisi vardi demis tudor

kralll sarı kart görerek b.şehir maçının da gizli kahramanı oldu,tudor 3lü oynayamaz gibi ahaha

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guven vermese de maiconla olan uyumu denayere göre daha iyi ama hic bir maci kesin 90dk cikarir diyemiyorsun.Bir de kritik pozisyonlarda cok sakarlik yapiyor.

Yine Puan kayibi is coming. Tolga sakatlanmis, Serdar'da yok ..

Haklısın da Alper Denayer'i oynadığında da kafadan 3 pozisyon 1 gol yazıyorsun rakibe. Ben hayatımda rakipten bu kadar korkan stoper görmedim. Normalde futbolda stoperler korkutucu olur ama Denayer hücumculardan korkuyor. DÜn bir pzosiyon oldu mesela ortasahada. Maicon çıkmıştı o anda. Serdar rakiple beraber ortasahaya kada rçıktı, yapıştı bırakmadı. Sonra da ayağındaki topa müdahale edip kontra şansı yakalamamızı sağladı. Pozisyon golle neticelenmedi ama maç başlığında da yazdığım gibi o pozisyonda Denayer olsa o rakibe yapışmaz, 2 metre gerisinde kalır, o adam topu alır rahatça döner sonra da Denayer'in boşalttığı yerden bize tehlike oluştururdu. Malesef Maicon'un partnerliği için elimizdeki en iyi seçenek Serdar şu an.

Maicon-Serdar ikilisinin uyumu gerçekten çok güzel önümüzdeki yıla kadar stoper alacağımızı hiç düşünmüyorum belki yazın Koray-Hakan-Denayer 'den filan kurtulursak bir stoper alınabilir

Ama o zamana kadar Maicon-Serdar ikilisinin iyice üzerine düşülmeli ...

Geri
Üst Alt