Serdar Aziz

Servet Çetin = Serdar Aziz

FT'nin gelmesinden dolayı en önemli beklentimden biri Hakan Balta'nın iyi bir şekilde ikinci yarıya hazır olması.

Not : Bu yorumu yaptıktan 3 dakika sonra maçın 77.dakikasında adamını kaçırdı ve Oscar karşı karşıya pozisyonda atamadı..

Son düzenleme:
Bugün yine beyin error verdi bir kac kere.

Bi defa rakibe kale önünde asist yapiyordu az kalsin.

Denayer'deki topla çıkış ve pas kalitesi şunda olsaydı çok iyi olurdu. Ayağı kötü olduğu için defanstan çıkarken rakip baskı yaptığı zaman biraz sıkıntı yaşıyoruz.

Garry ve Fernando'nun sakatlandığı maçta Serdar nasıl maçı tamamlayabildi en çok ona şaşırdım.
Göztepe rahat rahat paldur küldür girdi hakemin de şerefsizliği yüzünden.

hA0XG5.jpg

Ömer Toprak ile beraber en iyi türk stoper. Iyi oynadi bugün

Allah sakatlık kaza bela vermesin muazzam oynuyor bu sezon Serdar-Maicon ikilisinin yanyana oynamadığı 5 maçın 3 ünü kaybettik ...

Milli takımda son zamanlarda sıvadığın için hoca seni pek tutmuyor şuan anladığım kadarıyla. Umarım yokluğunu aramayız.

Serdar neden oynamadı hala anlayamadım

Bu yılki performanslarıyla en güvendiğim adamlardan birisi Serdar bu sezon çok kötü oynadığı 1 beşiktaş maçını hatırlıyorum onun haricinde sapasağlam oynuyor

İnşallah Denayer 'in bu performansına kanmaz Terim ...

Serdar neden oynamadı hala anlayamadım

Bu yılki performanslarıyla en güvendiğim adamlardan birisi Serdar bu sezon çok kötü oynadığı 1 beşiktaş maçını hatırlıyorum onun haricinde sapasağlam oynuyor

İnşallah Denayer 'in bu performansına kanmaz Terim ...

denayerin kayseri maçındaki performansı etkili olmuş olabilir.hoca kampta iyi geçindiği belhandayı bile yedek bırakıp yedekleri kazanmaya çalıştı,bu riskli ama terim hamlesiydi ve işe yaradı.denayer en kötü solbek oynar bu takımda lato varken...

Geri
Üst Alt