Serdar Aziz

Talihsizlik yaşamadığı zaman ne kadar iyi kumaşının olduğunu gösterdi. Özgüveni de yerine geldiği zaman bence defansif seviyeyi oldukça arttırıyor.

duran topta adamini tutmadin yine.

Ne cok kötü, ne üst düzey stoper. Idare eder mi? Eder. Ama bir dikkat edin geride Maicon sIkIsInca Maicon topu Serdara atiyor oyunu yönlendirsin ve kursun diye geriden. Ama Serdar Sürekli topu geri Maciona veriyor.

Bu modern futbolda bir stoperin özellikleri sadece defansif özelliklerle kIsItlI olmamali. Bu yüzden ben Denayerin daha iyi tercih olacagini düsünüyorum. Denayer hata yapiyor deniliyor ama bu da cok adamini kaciriyor, bos yapmaya gerek yok.

Hırsı yeter Aslanımın,hakeme bağırcak çağırcak tepki gösterecek adam lazım onu da yapıyor Aslanım savunma harici tepki göste

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

faulsüz mudahalesi yok

Adam iyi oynayarak düşmanlarını susturmaya devam ediyor inş kadiköyde benzer performans sergiler.
Fener maclarinda sacmaladigini unutamiyorum hala umarim oyle bisey olmaz, en son Fenere karsi sacmalamisdi zaten topcu olarakda buyuyo her mac sanki ogrenmisdir heralde.

Çok gereksiz fauller yapıyor... Bazen Sergio Ramos bazen de dünyanın en sakar defans oyuncusu gibi oyun oynuyor...

Fener macinda en cok bundan ve Belhanda dan korkuyorum.

Sakatlık yaşadı sekerek bitirdi ciddi birşeyi yok galiba haberi çıkmadı

Ne cok kötü, ne üst düzey stoper. Idare eder mi? Eder. Ama bir dikkat edin geride Maicon sIkIsInca Maicon topu Serdara atiyor oyunu yönlendirsin ve kursun diye geriden. Ama Serdar Sürekli topu geri Maciona veriyor.

Bu modern futbolda bir stoperin özellikleri sadece defansif özelliklerle kIsItlI olmamali. Bu yüzden ben Denayerin daha iyi tercih olacagini düsünüyorum. Denayer hata yapiyor deniliyor ama bu da cok adamini kaciriyor, bos yapmaya gerek yok.

evet cok dogru ama denayerinde bir türlü seviye atlayamama ordan oraya kiralarda dolanma sebebi hava toplarında hic yok az bile degil yani bir stoper icin daha nolsun ki
diger özellikle konsantresi serdara maicona göre daha düsük

ingiltere gibi ligler görmüs bir adamın hava topunu gelistirmemesi cok ilginc bu özelligi yüzünden cok küfür yedi ve yiyecekte

Geri
Üst Alt