Serdar Aziz

bugün hiç beğenmedim

geçen senki kadıköy fiyaskosunu ve bu akşamki performansını telafi etmek için büyük bir şansı var önünde

ben de begenmedim bu maçta.şu gereksiz faulleri bırak ve risk alma.

Yedigimiz gol öncesi yaptigi foulü bu sezon herhalde rahat 15 kere falan yapmistir hep ayni hizada.

Yedigimiz gol öncesi yaptigi foulü bu sezon herhalde rahat 15 kere falan yapmistir hep ayni hizada.

maicon da kasımpaşa maçında yapmıştı.yani gercekten gereksiz fauller....adamın önünde dur,geçemez seni yine.ya da pas kanalını kapat....zor bişey değil.

Evet gereksiz faul yapıyor ama bundan önceki stoperlerimiz Serdar 'ın gidip faul yaptığı yerlerde bırak hamle yapmayı oraya gitmezlerdi bile

Yaptığı doğru demiyorum ama bundan önceki stoperlerimizden fersah fersah ötede kendisi ...

maicon da kasımpaşa maçında yapmıştı.yani gercekten gereksiz fauller....adamın önünde dur,geçemez seni yine.ya da pas kanalını kapat....zor bişey değil.
Ben buna hiç güvenmiyorum mesela Maicon'a güveniyorum ama Serdar her an bi dengesizlik yapacak diye ödüm kopuyor biraz da zorlu rakiplere karşı.

Fener maçı için de en çok Serdar dan cekiniyorum, biraz baskı yedi mi hemen saçmalıyor.

sent via GSC

Ben buna hiç güvenmiyorum mesela Maicon'a güveniyorum ama Serdar her an bi dengesizlik yapacak diye ödüm kopuyor biraz da zorlu rakiplere karşı.

Fener maçı için de en çok Serdar dan cekiniyorum, biraz baskı yedi mi hemen saçmalıyor.

sent via GSC

2011de şikeli sezonda kadıköyde 0-0 biten maçta müthiş oynamıstı.öyle oynaması dileğiyle...ya da o maçtan daha da iyi olsun.

Serdar da tıpkı belhanda gibi yokluğunda kıymeti anlaşılıyor... Serdarın iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum en azından eldekilerden bariz üstün olası bir yabancı sınırını düşünürsek takımda kalması hayati önem taşır bizim için..

Öyle yerlerde öyle aptalca fauller yapıyor ki.Duran toplarımızın bu kadar sıkıntılı olduğunu bile bile taç çizgisindeki adama faul yapması insanı delirtecek cinsten

Hırs ,azim ve savaşçı ruhu kendini sevdiriyor...Gereksiz faulleri ise bir anda soğutuyor insanı...

Öyle yerlerde öyle aptalca fauller yapıyor ki.Duran toplarımızın bu kadar sıkıntılı olduğunu bile bile taç çizgisindeki adama faul yapması insanı delirtecek cinsten

bu altyapı eğitimi ile ilgili. Ülkemizde yetişen isimlerde ne yazık ki duruş hataları hep oluyor. Serdar yine de gayet iyi oynuyor. Denayer yüzünden bir çok yediğimiz gol var bu sene. Bana göre Maicon'dan bile daha iyi oynuyor hatta.

Yan hakeme küfür etti ceza falan alabilir diyorlar.

belhanda ile beraber bu hafta kırmızı kart görme potansiyeli en yüksek oyuncu.inanılmaz hamle hatası yapıyor.yaptığı her faul duran top yani gol tehlikesi olarak bize dönecek.inşallah hatasız bir maç çıkarır.

Geri
Üst Alt