Serdar Aziz

saçma sapan pas atıyor rakibe veriyor topu. onun dışında iyi stoper zaten. bu özelliğini hiç sevmiyorum

Erkek gibi top oynuyor i. Fblileri ağlatması da cabası

Korkak stoperleri izledikten sonra Serdar ilac gibi geliyor. Sert oynayarak varligini rakibe belli ediyor. Hata yapiyor mu, evet yapiyor ama dort dortluk stoper yok zaten.

İki posisyonları tekrar tekrar izledim. Bülent yıldırıma dua etsin. Salakça penaltı yapmış resmen. İyiki hakem görmemiş.

Maicon denen sırık o boyuna rağmen Serdar kadar hava topu almamıştır.

Burda bonservisine 5 milyon euro verildi diye isyan edenler vardı. Allah sakatlık vermesin şu şişik futbol piyasasında değeri en 30 milyon euro. Şampiyon olalım şam.ligine gidelim satarız zaten bu paralara..satmazsak da yeni Bülent korkmazımızdır serdar..helal olsun

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zırt pırt sakatlanmasa futboluna bir şey diyen yok zaten. Bugün maçın en iyilerindendi.

Sakatlanma birarder sensiz sampiyonluk hayal olur. Son yillarda gordugum en iyi yerli oyuncu diyebilirim.

Maicon ile uyum sorunları hâlâ devam ediyor gibi.Beklerimizin vasat oluşu sebep olabilir.

Serdari begeniyorum ama bugun cok dengesizdi cuneyt en az bi penalti calardi bunun pozisyonlara

Geri
Üst Alt