Serdar Aziz

Şunun adebayor versiyonunu yapın
69e0a55bbda7bbc08db866ba3fc90fc7.jpg

Alemin Tek Kralı

Da2gYe4WAAE9Mxa

Once Burak bugunde Adebayor, Serdar her hafta birini kucakliyor :D

Hız var, kafa topu boyuna rağmen çok iyi, markajı sağlam yapıyor. Daha ne olsun müthiş vallahi aynen devam.

Yanında Maicon gibi çakılı bir defans yerine Miranda gibi kendisine eşlik edecek öne çıkıp rakibi önde daha pozisyona girmeden durdurabilecek bir stoperimiz olsaydı keşke

Eğer şampiyon olursak Serdar şampiyonlukta büyük payı olacak. Galatasaray ruhunu en iyi şekilde temsil ediyor kendisi.

Bir itirafim var. Ilk transfer edildiginde verilen paraya cok sinirlenmistim. Bu sezon gercekten cok iyi oynuyor. Insallah sakatlanmadan ve sampiyon olarak sezonu kapatir. Boyle devam ederse, Muslera gittikten sonra kendisini yeni kaptanimiz olarak goruyorum.

Levent Nazifoğlu'na bir özür borçluyuz diyebilir miyiz?

Allah nazarlardan saklasın sakatlık kaza bela vermesin bu sezon oynadığı her maçta mükemmele yakın performans sergiliyor.

Şu sakatlık sorunu olmasa mükemmel olacak ama işte kader yapacak bir şey yok.

Nazar-Duas%C4%B1-Arap%C3%A7a-Okunu%C5%9Fu-ve-T%C3%BCrk%C3%A7e-Anlam%C4%B1.png

Elit stoperler gibi oynuyor her özelliği iyi sakatlık ceza olmadan sezonu tamamlar umarım...

Selçuk seneye bu kadar çok forma şansı bulmaz. Seneye Muslera 'nın ardından 2. kaptanımız Serdar olacaktır

Helal olsun Serdar sana helal,Takımdaki en karakterli oyuncu bu adam stoper dediğin böyle olacak

Her zamanki gibi maçı yine kenardan izledi.
Giren girdi çıkarmaya bakmak lazım.

Transfer dönemi bitmeden 2 milyon euroya filan bursaya teklif edilmeli.

HELAK OL YAĞLI SURAT!
Bu yeteneksize verilen parayı Denayer'e verseler daha iyiydi.
Takim'da oyun kuramayan ve sadece yaninda ki stopere yan pas yapan kIsItlI stoper istemiyorum, tüm oyun akisini engelliyor.

Yani defansta pek fark yarattigi da yok son 2 milli macta. Agir gereksiz transfer, parasi Denayer'e gidebilirdi, 10 sene stoper aramazdik.
6 Milyon bayildik buna saka gibi.

O paranin üstüne biraz daha koyup Denayeri alirdik, en azindan potansiyeli var ve buram buram yetenek kokuyor cocuk.

Nerede kazma nerede gereksiz yetersiz adam varsa ona milyonlari bayiliyoruz. Kimse kusura bakmasin ama 33'lük Balta bunu cebinden cikartir.
Semih tipi bi stoper. Aynisindan var zaten. Hiz desen yok teknik desek oda yok. Kağnı gibi bir adam.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakat olmasa ülkenin en iyi stoperi diyordunuz degil mi :D

Böyle seylerle avutun kendinizi.
Bazi arkadaslarimiza göre sakat olmasa ülkenin en iyi stoperi olan beyzademiz bu sezon kac maca cikabilecek acaba.

DapOoLkWkAAoXQ9

Evet arkadaslar goruslerinizi bir daha alalim :d

DapOoLkWkAAoXQ9

Evet arkadaslar goruslerinizi bir daha alalim :d

Açıkcası kötü bir yorum yapmışım. Gerçi verilen para çok ama Denayer'e niye versinler demişim orasını da anlayamadım.

Şu an ki performansı gayet iyi, beğeniyorum kendisini.

Geri
Üst Alt