Serdar Aziz

o zamanlar bahsettiğimiz şekilde oynuyordu. hiç bişey yok yani yorumlarda. müneccim miyiz biz adamın kendine 1.kalite bakıp disiplinli bir şekilde çalışacağını görmemizi beklemiyosunuz herhalde.
++FT faktörünü de o zamanlarda tahmin etmemiz imkansız gibi bişeydi.

Ah levent nazifoglu lassana yida alsaydı bugün çok farklı olabilirdi herşey

Alemin Tek Kralı

275763.jpg

yorumlardan sonra tepkim

Alemin Tek Kralı

Aynen oyle, oyunu iki yonlu oynayabiliyor ama malesef herif bizi oyaladi.
Bana kızıyorsunuz ama demeden geçemiyeceğim benim kafamdaki on libero işte o fernando değil
Vaungueir liverpoollu ismi aklıma gelmiyor sarışın çocuk fernando asla benimsemedigim dm

Alemin Tek Kralı
Leiva mı

Alemin Tek Kralı

Aynen oyle, oyunu iki yonlu oynayabiliyor ama malesef herif bizi oyaladi.
Bana kızıyorsunuz ama demeden geçemiyeceğim benim kafamdaki on libero işte o fernando değil
Vaungueir liverpoollu ismi aklıma gelmiyor sarışın çocuk fernando asla benimsemedigim dm

Alemin Tek Kralı
Leiva mı
Aynen o ismi aklıma gelmedi

Alemin Tek Kralı

Alemin Tek Kralı

Benim kafamdaki onlibero da oyunu iki yonlu oynayabilen hareketli bir oyuncu ama Fernando'ya hayir demem. Adam kalite. Man City'de 3 yil oynadi. Oyun gorusu, baskidan rahat cikmasi, uzun paslari, top kapmalari next level. Adami tek onlibero oynat orta sahayi tek basina kontrol eder.

Lucas Leiva'yi diyorsun galiba. Lazio'da oynuyor su an. Hem Vainqueur hem de Leiva ayni Fernando tarzi orta saha, bence yanlis dusunuyorsun.

Sakatlık problemi olmasa yıllarca oynayıp efsanemiz olabilecek oyuncu. İnşallah bir daha ağır bir sakatlık geçirmez de bu formda devam eder uzun süre..

Evet arkadaslar goruslerinizi bir daha alalim :d

Görüşlerimde herhangi bir değişklik yok.
Yeteneksizlik bakidir.
Önüne gelen topa dan dun vurarak iyi stoper olunmaz hele ki senelik 10 trilyon kazanan stoper en azından önündeki ortasaha oyuncusuna ara pası verecek kalibrede olamalı.
Adebayoru eliyle koluyla çekerek durdurdu diye iyi stoper diyecek halimiz yok

Yeteneksizlik bakidir.
Önüne gelen topa dan dun vurarak iyi stoper olunmaz hele ki senelik 10 trilyon kazanan stoper en azından önündeki ortasaha oyuncusuna ara pası verecek kalibrede olamalı.

Reis kendimi hep aşırı karamsar sanardım ama negatiflik seviyeni ve istikrarını gördükçe kendimi polyanna gibi hissediyorum artık..

Yeteneksizlik bakidir.

Abi adam Soldado'yu, Burak'i, Adebayor'u 90dk boyunca kucakladi daha ne yapsin yaw. Semih, Ahmet, Koray, Hakan, Denayer, Chedjou'dan sonra ilac gibi geldi. Adam sahada herseyini veriyor, korkusuz oynuyor, forvete yakin ve sert oynuyor, rakibine varligini belli ediyor. Hava toplarinin cogunu aliyor. Cat pat sagdan soldan ustten her taraftan daliyor daha ne istiyon.

Eksikleri var mi var, topu oyuna daha iyi sokmali, topu ayaginda fazla tutmamali, biraz daha dengeli oynamali, ama su an ki performansi gayet iyi, dort dortluk stoper yok zaten, herkesin bir eksigi vardir. Yeter ki sakatligi olmasin.

Alemin Tek Kralı

Benim kafamdaki onlibero da oyunu iki yonlu oynayabilen hareketli bir oyuncu ama Fernando'ya hayir demem. Adam kalite. Man City'de 3 yil oynadi. Oyun gorusu, baskidan rahat cikmasi, uzun paslari, top kapmalari next level. Adami tek onlibero oynat orta sahayi tek basina kontrol eder.

Lucas Leiva'yi diyorsun galiba. Lazio'da oynuyor su an. Hem Vainqueur hem de Leiva ayni Fernando tarzi orta saha, bence yanlis dusunuyorsun.
Bende onu diyorum üçüde bize uygun değil sadece lassaana uygun benim kafamdaki futbola

Alemin Tek Kralı

Dün bir pozisyonda Adebayor'dan söke söke aldığı top vardı, mest oldum izlerken.

Kendisini tebrik ederim, yeteneginin üzerinde performans sergiliyor. Ama elestirdigim noktalarda hala eksiklik görebiliyorum. Arkadan oyun kurmayi becerebilse cok iyi olur. Dün her topu ya taca atti, ya Musleraya verdi. Bu detayi atliyor cogu kisi ama modern futbolda cok önemli.

Kendisini tebrik ederim, yeteneginin üzerinde performans sergiliyor. Ama elestirdigim noktalarda hala eksiklik görebiliyorum. Arkadan oyun kurmayi becerebilse cok iyi olur. Dün her topu ya taca atti, ya Musleraya verdi. Bu detayi atliyor cogu kisi ama modern futbolda cok önemli.

Gelisme var ama. Maclari dikkatli izlersen zaman zaman topu takim arkadaslarina indiriyor. Dun de top caldiktan sonra Feghouli'ye uzun pas atmisti. Ha oyunu geriden kurmayi becerebilse iyi olur + bos alan buldugunda topla mesafe kat etmeli ayni Denayer'in yaptigi gibi, Denayer'in bu ozelligini begeniyorum, adamin onu bos oldugunda bos alani degerlendiriyor, Maicon ve Serdar bunu fazla yapmiyor.

Sakatlanmadığı sürece ve sürekli oynatıldığında Galatasaray'ın uzun yıllar stoper ihtiyacını giderebilecek bir performans ortaya koymuştur. Devamını diliyorum.

Geri
Üst Alt