Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.558
- 8.698
- 2.163
ahmet calik gibi cengaver var. defansa gerek yok. semihle danyle sampiyon olduk. ahmet cengaveriylemi olamayacagiz heyt be

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet calik gibi cengaver var. defansa gerek yok. semihle danyle sampiyon olduk. ahmet cengaveriylemi olamayacagiz heyt be
@Engin ŞİŞMANFatih terimin malca isleri adi altinda degerlendirebiliriz
Umarım bu işin içinde de Hasan Şaş' ın bulunduğuna dair rivayetlerin gerçeklik payı yoktur. Fatih Hoca' nın ''Adamına sahip çıkma'' argümanı bu kez fena halde ters teper, kendisi zarar görür, eğer doğruysa...
Tamam da üstad seni ne dürttü de böyle bir rivayete kapıldın?Ki buna dair hiçbir haber yokken böyle bir tahminde bulunmuştum dün. O rivayet benim gibi fikir yürüten birinin marifeti de olabilir tabi, umarım öyledir...
Bu odunlar dört ayda bir tane forvet alamadilar simdi bir ayda iki stoper iki forvet alacaklar da sampiyonluga oynayacagiz he. Güldüm.
Tamam da üstad seni ne dürttü de böyle bir rivayete kapıldın?
Galiba mesajımı yanlış anladın, yargı amacı yoktu. Sadece merak ettim, çünkü ben de ihtimal dışı bulmuyorum çünkü yanlış hatırlamıyor isem Serdar daha önce de beklenmedik bir şekilde yedek oturmuştu.Menajerinin ifadelerine göre konu ciddi. Ancak burada anlaşıldığı kadar basit bir olay değildir diye tahmin ediyorum. Evveliyatında hoca veya yardımcılarından biriyle tartışma türünden bir durum üzerine maça çıkmak istememe yahut kadro dışı bırakılma gibi...
Yoksa bulantı ve kendini iyi hissetmeme halini bildiren oyuncu için ''Ateşi yükselmemiş, oynayabilirdi'' demek saçmalıktır. Mesela basit bir besin zehirlenmesidir; bulantı olur ve kusmalarla toksinler atılırsa olay biter (Kusma ile toksinler atılamazsa ishal de olaya katılır, tablo daha da ağırlaşır) ama o sırada da kendisini gerçekten çok kötü hisseder insan. Besin zehirlenmesinde ateş olmaz zaten!...
Yani Serdar dese ki ''Maçı oynayıp sonrasında tatile gitmeyi planlamıştım, kötü hissedince oynayamadım; sonra da tatil planımı gerçekleştirdim''. Buna peşinen itirazım olmaz, mümkündür. Ertesi günü havuza da girebilir pekala. Adı ''Zehirlenme'' olsa da, besin zehirlenmesi günlerce sürecek bir olay değildir; bazen kusma ve ishalle çok miktarda sıvı ve elektrolit kaybı olur da halsiz düşer en fazla, o da serum takviyesiyle düzelir; o durumda bile çoğu kez ertesi güne sarkmaz olay...
Dünkü mesajım bu. Zahmet edip okursan olayın aksettirildiği kadar basit bir sebebe bağlı olamayacağını anlatmaya çalıştım. Somut olarak Hasan Şaş demedim; ilk aklıma gelen ihtimali 'gibi' ifadesiyle belirttim. Teknik ekibimizin yapısını gözünde canlandır bakalım, çok mu yersiz bulacaksın?!...Hiç aslı astarı olmayabilir; dedim ya, benim gibi fikir yürüten birinin ortaya sallamasından ibarettir belki, öyle olmasını temenni ederim...
Umarım bu işin içinde de Hasan Şaş' ın bulunduğuna dair rivayetlerin gerçeklik payı yoktur. Fatih Hoca' nın ''Adamına sahip çıkma'' argümanı bu kez fena halde ters teper, kendisi zarar görür, eğer doğruysa...
Onun yardımcılarını taraftar öyle bir yer ki ne olduğunu şaşırırlar. Kulüp babalarının tapulu malı sankiDun hemen hemen bu saatlerde bununla ilgili mesaj yazmistim , bir muhabir isim vermeden radyoda anlatti , eger sallama haber olsaydi isim verirdi , didisinin didisi bir adam yani , yalanlanmaktan korkmaz , ama demek ki haber dogru ki isim vermeden anlatti
Koray baloglu olabilir tam ismen hatirlamiyorum . Hocanin yardimcilarindan birinden oyuncularin bir kacinin rahatsiz oldugu , ve serdar in da bu olayla baglantili sorunlari olup terim in yardimcisini yedirmemek icin tavir takindigini soyledi
Dun hemen hemen bu saatlerde bununla ilgili mesaj yazmistim , bir muhabir isim vermeden radyoda anlatti , eger sallama haber olsaydi isim verirdi , didisinin didisi bir adam yani , yalanlanmaktan korkmaz , ama demek ki haber dogru ki isim vermeden anlatti
Koray baloglu olabilir tam ismen hatirlamiyorum . Hocanin yardimcilarindan birinden oyuncularin bir kacinin rahatsiz oldugu , ve serdar in da bu olayla baglantili sorunlari olup terim in yardimcisini yedirmemek icin tavir takindigini soyledi