Serdar Aziz'in Menajeri: "Serdar'a kulüp bulmam söylendi"

2. yarıyı da stopersiz oynayacağız sanırım.

Fener'e,Besiktas'a gidebilir demişler.Bunlar kafayi yemis.Baska aciklamasi yok.İnsallah bir aksilik olur en fazla bir yerlere kiralik gider.Cunku hem M.Cengiz hem de F.Terim sezon sonunu zor gorur.En azindan kiralik giderse yeni t.direktorle geri donebilir Serdar.

Göndermek için bahane arıyorlardı zaten. Aynısını Selçuk ile yapıyorlar. Ama tam tersini, bir maçta biraz iyi oynasın veya gol atsın hemen sözleşme uzatırlar.

maaşını 1 lira eksik almayıp maç günü yanları ağrıyan futbolcudan hayır gelmez

her sene aldığı parasının yarısını haketti

canını dişine takıp maç kaçırmayacağı halde adam midem ağrıyor diyip maçtan kaçıyor

haketmeden aldığın para haram olsun

defol git şimdi

çok ararsın galatasarayı

Serdar, sakatlanmasa, iyi bir stoper. Ama işte sakatlanma...

Ulan kendimi zor tutuyorum.. Agır kufur edeceğim.. Bu kulupte yıllardır yan gelip yatan , parasını tıkır tıkır alan adamlara yol vermiyorsun; defansın en iyi adamını yolluyorsun.. Allah seni bildiğin gibi yapsın, ne diyim??

maaşını 1 lira eksik almayıp maç günü yanları ağrıyan futbolcudan hayır gelmez

her sene aldığı parasının yarısını haketti

canını dişine takıp maç kaçırmayacağı halde adam midem ağrıyor diyip maçtan kaçıyor

haketmeden aldığın para haram olsun

defol git şimdi

çok ararsın galatasarayı
Ulan kendimi zor tutuyorum.. Agır kufur edeceğim.. Bu kulupte yıllardır yan gelip yatan , parasını tıkır tıkır alan adamlara yol vermiyorsun; defansın en iyi adamını yolluyorsun.. Allah seni bildiğin gibi yapsın, ne diyim??

Su iki yorumu okuyunca insan hayret ediyor

Hangisi abi serdar ?

Su iki yorumu okuyunca insan hayret ediyor

Hangisi abi serdar ?

Şu an itibariyle iki yorum da kökten yanlıştır!. Sebebi açıklığa kavuşmadan yapılan afaki yorumlar bunlar; velev ki sonunda haklı çıksınlar, farketmez. Olayın aslını kimse bilmiyor henüz...

Şu an itibariyle iki yorum da kökten yanlıştır!. Sebebi açıklığa kavuşmadan yapılan afaki yorumlar bunlar; velev ki sonunda haklı çıksınlar, farketmez. Olayın aslını kimse bilmiyor henüz...

Mustafa Serdar'ın menejerinin lafları yalan mı? Kulup defansın belkemiği Serdar'ı satılığa çıkarmadı mı? Kokten yanlış olan sey ne? Dogrusunu soyle de , bilelim oyleyse..

Ben de surekli bunu soyluyorum . Bu madde ilk kondugundaki ucret pazarligi biliniyor mu ? Yahut sozlesme yenilenmesi teklifindeki rakam ?

Veya oldugu soylenen y disi teklifin ne oldugu maas olarak ozana

serdarın maçtan kaçtığı 1 gerçek

uçağı kaçırırım erken uyumam diye maça çıkmamış hain

Ulan Tarık, Selçuk, Sinan, Eren , Mugdat gibi adamlar varken sen git takımın en iyi oyuncularından birini, Milli oyuncunu itibarsızlastır.. FT kendi kuyunu kazıyorsun.

Bir kez daha söylüyorum, olayın aslını hiçbirimiz bilmiyoruz...

Sözgelimi; Hasan Şaş' tan hazzetmediğimi, sebebiyet verdiği gerginliklerden dolayı ''Başka adam mı yok, TD yardımcılığı yapacak?'' diye adeta isyan ederek yazdım bu forumda...Ancak diyelim ki antrenmanda Serdar' ı yanlış pozisyon aldığı için uyardı Hasan. Serdar da ''Senden mi öğreneceğim?'' diye çıkıştı, sonra da hiç geri adam atmadı, Fatih Hoca araya girmesine rağmen burnunun dikine gitmeye devam etti. Fatih Hoca değil kim olsa siler atar o adamı...

Bildiğim bir şey olduğundan söylemiyorum, tamamen ''Senaryo''...Dediğim gibi ''Olayların bizzat içinde olanlar dışında hiç kimse bilmiyor yaşananları''...

şu an için tek gerçek şey varsa o da serdarın uçak kaçmasın diye maça çıkmamasıdır

bunun 1 cezası olmalı

Geri
Üst Alt