Serdar Aziz'in Menajeri: "Serdar'a kulüp bulmam söylendi"

Kusura bakmayın puyolda olsa hastayım diyip maça çıkmadıktan 12 saat sonra maldivlerde poz verirse kapının önüne konur. Az önce trabzondaki kadro dışı konularında herkes ünal hocayı destekliyordu. Fatih hoca yapınca auuuw diyorsunuz

şu an için tek gerçek şey varsa o da serdarın uçak kaçmasın diye maça çıkmamasıdır

bunun 1 cezası olmalı
Öyle bir şey yok. Maçta yer alıp, sonra yine gidebilirdi. Olmayan durum üzerinden, savunduğu görüşe uygun senaryoları mutlak gerçeklik gibi ortaya koymaktan bıkmadı; Serdar' ı sevenler/sevmeyenler. Çocukça saçmalıkları bırakın yahu!...

Değerini bulduktan sonra her oyuncu gidebilir. Burda sorun yok. Ama gidecek oyuncuları itibarsızlaştırıp çok ucuza, bedavaya veya üstüne para verip yollamakta üstümüze yok. Yarın serdarı 4 milyona sattık desinler tebrik ederim. Yok tolgayla takas falan saçmalık. Trezeget için kullanılırsa kabul edilebilir ama.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayyy yarabbim yaa.. Senaryo yazarları türedi bu forumda.. FT ye nasıl olurda kılıf buluruz derdindeler..

O kişiler once şunu sorgulasalar iyi ederler : Fener maçında diyelim ki hakem bizi yok etti.. Bilinçli olarak maçı Fenere verdi.. Maç sonu FT nin yarattığı olaylar (hakemin uzerine yurumesi, konusması, tehditleri vs) nedeniyle 10 maç ceza alması ve takımı yalnız bırakmasının senaryosu var mı beyler??

Adam hastalanmış, maça cıkamamış.. Ve çok onceden yapılan program gereği Maldivlere ucmuş.. Bunda ne var yahu??

Bu gözler Noel tatili oncesinde bilerek cezalı duruma duşen çok futbolcu gördü.. Ki ben Serdar'ın bu niyette bir insan olmadığına eminim.. Siz yine de sallayın.. FT yi aklayanlar kulubu..

Katiliyorum , sebep olarak bu tuz biber oldu bence , tahmin tabi

Belki de serdar in birine bir terbiyesizligi oldu yahut olmadi ama biri ona takti

Her sey olabilir

Hayyy yarabbim yaa.. Senaryo yazarları türedi bu forumda.. FT ye nasıl olurda kılıf buluruz derdindeler..

O kişiler once şunu sorgulasalar iyi ederler : Fener maçında diyelim ki hakem bizi yok etti.. Bilinçli olarak maçı Fenere verdi.. Maç sonu FT nin yarattığı olaylar (hakemin uzerine yurumesi, konusması, tehditleri vs) nedeniyle 10 maç ceza alması ve takımı yalnız bırakmasının senaryosu var mı beyler??

Adam hastalanmış, maça cıkamamış.. Ve çok onceden yapılan program gereği Maldivlere ucmuş.. Bunda ne var yahu??

Bu gözler Noel tatili oncesinde bilerek cezalı duruma duşen çok futbolcu gördü.. Ki ben Serdar'ın bu niyette bir insan olmadığına eminim.. Siz yine de sallayın.. FT yi aklayanlar kulubu..

Gıda zehirlenmesi yaşayan adam o programınıda yapamaz. en az 1 gün yataktan cıkamaz. Burda serdarı savunmayın birde bize

Bu adam belli ki bakteri ya da toksinle kontamine bir gida aldi ve sindirim esnasinda bir sorun yasadi

Gida zehirlenmesi her evresinde insani yataga dusuren ornegin grip hastaliginin 3 uncu gunu gibi bir rahatsizlik degildir

Hizlica gelisip hizlica duzelebilir , ayrica bir tatil ya da ucak yolculugu ile bundan 1 gun once yuksek efor gerektiren bir aktivite arasinda fark vardir

Paylastigi resmi ise savunmuyorum , bu bir hatadir , benzer davranislari bu siralar bir cok futbolcu sergiliyor nedense

Gıda zehirlenmesi yaşayan adam o programınıda yapamaz. en az 1 gün yataktan cıkamaz. Burda serdarı savunmayın birde bize

Yahu şaka mı yapıyorsun, ciddi misin? Adam komalık değil, yogun bakımda değil. Zaten stada gelmiş ama hastalık nedeniyle maça çıkamamış bir adamdan bahsediyoruz.. O seyahat planı da son dakikada yapılmaz herhalde.. Haftalar oncesinden yapılmıştır ve gitmişlerdir. Ne var bunda?

Hangi futbolcu Floryada su an? Bu kulubun asalagı, kan emicisi Tarık bile, Selçuk, Sinan, Ahmet, Eren , Mugdat, ve yabancılar?? Hepsi tatilde değil mi? Neden Serdar hedef tahtasında ?

Gunumuz oyuncularinin gecmistekiler gibi fedakarlik duzeyi yuksek degil , bu da bir gercek elbette

Yahu şaka mı yapıyorsun, ciddi misin? Adam komalık değil, yogun bakımda değil. Zaten stada gelmiş ama hastalık nedeniyle maça çıkamamış bir adamdan bahsediyoruz.. O seyahat planı da son dakikada yapılmaz herhalde.. Haftalar oncesinden yapılmıştır ve gitmişlerdir. Ne var bunda?

Hangi futbolcu Floryada su an? Bu kulubun asalagı, kan emicisi Tarık bile, Selçuk, Sinan, Ahmet, Eren , Mugdat, ve yabancılar?? Hepsi tatilde değil mi? Neden Serdar hedef tahtasında ?
Hocam, mevzuun sadece bu olamayacağını aklı başında herkes anlamış durumda, ben başından beri söylüyorum zaten. İşin içinde başka şeyler var diye tahmin ediyorum, bekleyip görelim, sonra yapalım yorumlarımızı...

Bizimle sozlesme imzaladigi gunden bu yana oynamasi gereken her iki macin birinde sakat yada cezali olan bir futbolcu icin bu kadar yaygara yapilmasi cok komik.

Bu konunun Serdarin oynamadigi bir mactan sonra tatile gitmis olmasindan ciktigini zannetmiyorum. Bu olay bu ise güzel kilif olmus. Ama Serdarda arkasindan gitti diye cok üzülünecek bi adam degil. Zaten vasatti, kadromuzdaki stoperler kötü oldugu icin iyi görünüyodu. Ederi 2-4 milyon euro arasi benim gözümde. Bu fiyata satarlarsa mutlu olurum. Derbilerde yada deplasman maclarinda ya sakat yada bariz kötü oynuyodu. Yerli Ramos sözlerini sokakta yada burda görünce gülme geliyodu nedense. :D

Alt yapidan tek bi adam aldilar kadroya, hemen en iyi stoperimiz Ozan demeye basladik. Sadece bunu söylüyor olmamiz bile bu adamin 10 yillik tecrübesiyle mevkisinde nekadar vasat oldugunu gösteriyor bence. Bunu degil Ozani tutmak icin ugras versinler.

Denayer, Gomis, Ndiaye(geçen sezon) gitti, yönetim hiçbirinin yerini doldurmadi hepsini Fatih hoca halletmeye çalıştı. Serdar gidince yerine kimseyi alamaz ki bu çapsızlar. Gene hocaya kaldı iş.

sence sadece bu olaymıdır ya da bilmediğimiz biriken bir kaç olay varmıdır?

Geri
Üst Alt