Serdar Aziz'in Menajeri: "Serdar'a kulüp bulmam söylendi"

FT nin 10 maç ceza alması sence çok normal, değil mi?
Konu Fatih Hoca degil. Ustelik 10 mac alacak hicbirsey yapmis degil. Serefsizler surusunun Galatasarayimiza oynadiklari oyunun bir parcasi. Fatih Hoca tupcunun evinde kahvalti yaptigi gun bitmisti benim icin. Halen kendisini sevmem. Ama bu konuda sonuna kadar hakli.

Sonuna kadar hakli diyemem , cunku bu senol , bazen avci , terim , aykut gibilere bir bak

Bir de cocu , denizli , kemal ozdes gibilere bak

Takim bu kadar kotu gitti fb de , bir hakem dahli olmasa bile , adami bir kez olsun boyle asiri reaksiyonda saldirgan vs gordunuz mu

Surekli 2019 dunyasinda bile "terim boyle iste ..." diyip temize cikarmaktan vazgecmek lazim

Bilmiyorum ama olayların buraya gelmemesi gerekiyordu ben kendi adıma çok üzülüyorum bu duruma. Serdar Aziz 'in böyle bir anda kapı dışına gönderilmesi zoruma gitti

Galatasaray 'ın başarılı bir futbolcusu böyle bir anda silinmesi çok ilginç. Ya gerçtekten Fatih Terim Serdar 'ı istemiyordu takımda uzun zamandır ya da yönetim para kaynağı yaratmak için bu olayı bahane etti

Yoksa bu mesele için böyle her şeyin oraya döküleceğini düşünmüyorum ...

Sonuna kadar hakli diyemem , cunku bu senol , bazen avci , terim , aykut gibilere bir bak

Bir de cocu , denizli , kemal ozdes gibilere bak

Takim bu kadar kotu gitti fb de , bir hakem dahli olmasa bile , adami bir kez olsun boyle asiri reaksiyonda saldirgan vs gordunuz mu

Surekli 2019 dunyasinda bile "terim boyle iste ..." diyip temize cikarmaktan vazgecmek lazim

Bulgar hakemin gösterdiği sarı kartlara ve yönetimine dair ise Cocu, "Buna dair bir şey söylemek istemiyorum. Yeterince dikkati çekti. Oyuncularımız ikinci yarıda sahada 11 kişi kalmayı başardılar. Bu hakemle bu çok zordu." yorumunu yaptı.

Cocu'nun Anderlecht maçı yorumu.

Denizli'nin de bizim Olimpiyat'ta oynanan Bjk maçında Mete'ye "ince ince doğradı" demişliği var en son.Takımı 11 penaltı aldı bu sene.Bize de 11 penaltı çalınsa Terim de konuşmaz.Kemal Özdeş de Paşa'nın ilk teknik direktörüydü.Denizli için söylediğim onun için de geçerli.

Nedense sadece bizim takımda oluyor bir anda 1 veya 2 oyuncu taraftarın ve medyanın önüne atılıyor. Paramparça ediliyor itibarı, sonra yok yere gönderiliyor. Ben hiç hatırlamıyorum BJK ve Fener'de Alex olayı dışında bir şey.

Kol kırılır yen içinde kalır arkadaşlar. Bizim kulüpte olanlar artık ahlak ve edep boyutlarını aşmış durumda. Bunun en büyük suçlusu da bu süreçleri doğru yönetemeyen yönetimlerdir.

Serdar'ın gönderilmesine karşıyım ama eğer yalan söyleyip maça çıkmamışsa kapının önüne koyacaksın.
Bu kulüpte karaktersiz bir tek sporcu kalmasın. En büyük suçlu yine yönetimdir. Onların bir an önce istifa etmesi gerekir.

Yahu serdar sende 1 gün geç git be kardeşim ölmezdin ya. Bak sen tatil yapacan diye bu tarafta şimdi kara karar düşünüyor nasıl yerini dolduracaz diye.

Bulgar hakemin gösterdiği sarı kartlara ve yönetimine dair ise Cocu, "Buna dair bir şey söylemek istemiyorum. Yeterince dikkati çekti. Oyuncularımız ikinci yarıda sahada 11 kişi kalmayı başardılar. Bu hakemle bu çok zordu." yorumunu yaptı.

Cocu'nun Anderlecht maçı yorumu.

Denizli'nin de bizim Olimpiyat'ta oynanan Bjk maçında Mete'ye "ince ince doğradı" demişliği var en son.Takımı 11 penaltı aldı bu sene.Bize de 11 penaltı çalınsa Terim de konuşmaz.Kemal Özdeş de Paşa'nın ilk teknik direktörüydü.Denizli için söylediğim onun için de geçerli.

Ben bu aciklamalarin icinde terim in bize defalarca ispat ettigi asagidaki ornekleri goremiyorum

-isvicre macinda vurun kirin diye oyunculari rakiplere saldirtma

-mersin macinda kendisi ve devamindakilerin ortada hic bir sey yokken hakeme saldirmalari

-bundan sonra ya sen ya ben diye hakemi tehdit

-futbol disinda milletin mekanina gitme etme

Ben bu davranislari del bosque de , aragoneste, tiganada , rijkaard ta , riekerinkte , cocuda , daha sayabilecegim onlarca adamda gormuyorum

Nerede bir kargasa , bu kaba saba hareket ve konusmalar ,kinayeler , icinde ayni insanlar , aziz yildirim ,hasan sas, fatih terim , mahmut uslu , senol gunes , aykut ...

Bu tip adamlarin basarili oldugu seyleri inkar etmiyoruz ama bu tavirlari da artik uzerlerine bol geliyor , 2019 dunyasinda bu itilmis kakilmis muhabbetleri ...

Ben bu aciklamalarin icinde terim in bize defalarca ispat ettigi asagidaki ornekleri goremiyorum

-isvicre macinda vurun kirin diye oyunculari rakiplere saldirtma

-mersin macinda kendisi ve devamindakilerin ortada hic bir sey yokken hakeme saldirmalari

-bundan sonra ya sen ya ben diye hakemi tehdit

-futbol disinda milletin mekanina gitme etme

Ben bu davranislari del bosque de , aragoneste, tiganada , rijkaard ta , riekerinkte , cocuda , daha sayabilecegim onlarca adamda gormuyorum

Nerede bir kargasa , bu kaba saba hareket ve konusmalar ,kinayeler , icinde ayni insanlar , aziz yildirim ,hasan sas, fatih terim , mahmut uslu , senol gunes , aykut ...

Bu tip adamlarin basarili oldugu seyleri inkar etmiyoruz ama bu tavirlari da artik uzerlerine bol geliyor , 2019 dunyasinda bu itilmis kakilmis muhabbetleri ...

Cocu'ya ve diger yabancilara belki katilirim da Kemal ozdes ve Denizli'ye katilmiyorum

Cocu'ya ve diger yabancilara belki katilirim da Kemal ozdes ve Denizli'ye katilmiyorum

Onlarda da en azindan soylemde kaliyor , sahanin icine dalma , hakemin uzerine yurume , tehdit su bu yok

Terim iclerinde en centilmeni , hic kural disi is yapmaz desem mutlu olacaksaniz oyle diyim , sizi kiracagima kafami kirarim

Ama gercegi hepimiz biliyoruz .. kulup gecmisine katkisi var diye bunlari soylemeyelim mi ?

Hagi gibisi bu kulube gelmedi , ama taraftarini hirsizlikla suclamadi mi , hakeme tukurmedi mi mesela

Melo , hagiden sonra sevgide 2 numaramdir ama arkadasini dovdugunu , gaddarliklarini gormeyelim mi

Bir baskasi , ismini burada kullanmiyoruz , defalarca bu takimin gol krali , en onemli oyuncusuydu diye orgut meselelerini yok mu sayalim

Terim de boyle , maximum basarili tamam ama bazi huylari artik gina getirdi . Ve biraz kotu gidince de hemen ortaya cikariliyor haliyle

Allah yuzumuze guldu de , umutlar semihler sabriler postalandiktan sonra geldi basimiza , yoksa mugdat omer gibileri dolusturan , ahmet e sahip cikan terim , su an hepsini tutmustu takimda

Taktik dehalari umit ve ozellikle hasandan vazgecmeyisi bunun kanitidir , hasan kim ki , hangi taktik bilgisi ile bu takimin senelerdir teknik anlamda ikinci ucuncu adami olabiliyor ? Hali saha turnuvalarini birbirine katan bir adam , sahada oyuncu kovalayan bir adam

Serdar i bir yardimcisina yem etmesi , soso yu haftalarca dislamasindan zaten ayni duygulari siz de hissetmissinizdir ..

Allah bazen ayagina doluyor insanin , en buyuk terim destekcisi ua , serdar i yedirmeyiz diye beyanat verdi , yiyen kim acaba :)

Iyi ki arda burak vb adam tayfasiyla , kendine benzer karakterlerle arasi bozuldu da , selcuk haric o tayfadan ucuz yirtabildik , yoksa bugun o butun bas belalari hocammm hocamm diye senelik 4 er milyon euro dan yanlamislardi takima

Onlarda da en azindan soylemde kaliyor , sahanin icine dalma , hakemin uzerine yurume , tehdit su bu yok

Terim iclerinde en centilmeni , hic kural disi is yapmaz desem mutlu olacaksaniz oyle diyim , sizi kiracagima kafami kirarim

Ama gercegi hepimiz biliyoruz .. kulup gecmisine katkisi var diye bunlari soylemeyelim mi ?

Hagi gibisi bu kulube gelmedi , ama taraftarini hirsizlikla suclamadi mi , hakeme tukurmedi mi mesela

Melo , hagiden sonra sevgide 2 numaramdir ama arkadasini dovdugunu , gaddarliklarini gormeyelim mi

Bir baskasi , ismini burada kullanmiyoruz , defalarca bu takimin gol krali , en onemli oyuncusuydu diye orgut meselelerini yok mu sayalim

Terim de boyle , maximum basarili tamam ama bazi huylari artik gina getirdi . Ve biraz kotu gidince de hemen ortaya cikariliyor haliyle

Ben Terim uslu duruyor demedim ki.Sen Terim uzerinden digerlerini melek gibi gosterdin.Ona karsilik yazdim.Yoksa Senol 1 Terim 2'dir hakemi bahane etme ve hakeme baskida ama Denizli'ye hic katilmiyorum.O da onde gelir

20781.jpg

ne kadar gereksiz post varsa toplanmış yine buraya. ekmek çıktı size yiyin yiyebildiğiniz kadar.

x yabancı hoca geldiğinde ben bunu takımımda görmek istemiyorum yollayın diyor şak şak çılar hemen çıkıyor alkış tutuyor helal olsun doğru karar zaten puştun tekiydi takımın patronu hoca ise onun dediği olmalı diyor.

ama bunca emeğinden ve hizmetinden sonra fatih hoca ben bu adamla çalışmak istemiyorum dediğinde hemen havayı yuhhhh sesleri dolduruyor.

bir öyle bir böylesiniz.

Yahu en kotu Katara veya S.Arabistana kiralayabilsek keske.

x yabancı hoca geldiğinde ben bunu takımımda görmek istemiyorum yollayın diyor şak şak çılar hemen çıkıyor alkış tutuyor helal olsun doğru karar zaten puştun tekiydi takımın patronu hoca ise onun dediği olmalı diyor.

ama bunca emeğinden ve hizmetinden sonra fatih hoca ben bu adamla çalışmak istemiyorum dediğinde hemen havayı yuhhhh sesleri dolduruyor.

bir öyle bir böylesiniz.

Bruma ve sneijder olaylarinda tudor u da gomdu insanlar haksizlik ediyorsun dusuncesindeyim

Keita satilirken rijkaard a , lincoln zamani kalliye (ve bulente de) benzer tepkiler oldu

Terim in basarili olmasi , su an sudan bir sebepten gibi gorunen bu hamleyi hakli cikarmaz

Bruma ve sneijder olaylarinda tudor u da gomdu insanlar haksizlik ediyorsun dusuncesindeyim

Keita satilirken rijkaard a , lincoln zamani kalliye (ve bulente de) benzer tepkiler oldu

Terim in basarili olmasi , su an sudan bir sebepten gibi gorunen bu hamleyi hakli cikarmaz

suda bir sebep dediğin sakatım diye maça çıkmayarak ertesi gün soluğu maldivlerde mi almak. takım ruhu disiplini otoritesi güveni sadakati iyi niyeti inancı nereresindedir bu işin?

fatih hoca bunlar yüzünden mi eleştiriliyor?

Olayin icerigine hakim degiliz , serdar dan bir aciklama gelmedi

Sakatlik degil de bir mide rahatsizligi seklinde aciklama yapilmisti , bunun yalan olduguna inanmamiz icin gecmis siciline baktigimizda gordugumuz su

Serdar cok sakatlanan, mac kaciran ve guven duyulamayacak bir oyuncu ama serdar kirik burunla da oynayan , savasci ve mucadeleden de kacmayan bir adam

Yasadigi mide rahatsizligi , bir gun sonra ucak yolculugu yaparak tatile cikmasina engel degil

Yoksa sivas macindan bilincli olarak kactigina kanaat getirilmis ise tabi ki gonderilebilir

Arti ne olursa olsun , gondereceksen bile , hem terim hem yonetim olarak bu sureci egolar veya hocaya teslimiyetci tavirla yonetemezsin , bu adam seninle 1,5 sene daha kontrati olan bir degerin , calismak istemiyorsan da kulubun menfaati nispetinde bir gelir karsiliginda elden cikarirsin olur biter

Simdi kadro disi biraktigin adami bit pazarinda ucuza satisa koymus oluyorsun

Burada yonetim de kendini kurtaramaz cunku terim karar almis da olsa yonetim suzgecinden gecip ona gore aksiyon alinmali boyle onemli ve maddi sonucu olacak kararlar

Geri
Üst Alt