Serdar Aziz'le Anlaşma Sağlandı!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray, Serdar Aziz için bugün saat 14.00'te Türk Telekom Arena'da imza töreni düzenleyeceğini açıkladı.

Bu sezonun kazık yeme açılışını da yapmış olduk.nice kazık yemelere.

para yok laflarına inanmayın artık sonucta 3 milyon bile bonservisli adam alıyoruz

ama bonservisi elinde olan adamları alamıyor yaglı surat

benim anlamadıgım bu transferi kim yaptırıyor hocaya sormadan transfer olacak iş degil.riekerink kaldı anlasılan

asla hayal ettiğimiz profesyonelce yapılan transferleri göremeyeceğiz birisi şunu alın diyecek ve alınacak o kadar yazık gerçekten yazık !! para var imkan var lüks stadlar var ama gerisi boş görüntü var ses yok !!

Çok teknik oyunu açmayı seven ile cikislariyla sivrilen bir oyuncu .

:)

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ya bu adamı beğensen ne olur adam müzmin sakat. Hem bizim önceliğimiz stoper mi varsa paramız daha öncelikli alanlardaki boşluğu kapatırsın amaç ne anlamıyorum ki yani tabii anlıyorum birileri yine paraları cukkalayacak ama bari orta saha filan alarak yapsaydınız keşke bunu arkadaşlar.

Burak mı Leva mı ?sorusuna burak olcan mı töre mi ?sorularına olcan tarık çamdal alınmalı konuları şimdi de serdar aziz hayırlısı

Ulan Hayrovic Burdisso transferlerine bu kadar laf etmediniz.

Serdar kötü oyuncu değil de işte sakatlıkları düşündürücü. Neyse aldık ise hayırlı olsun. Siz ne derseniz deyin yönetim bildiğini okuyor zaten.

lanet olsun ..... cocuklari

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Hayırlı olsun camiamıza. Bombalar patlıyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt