Serdar Aziz'le Anlaşma Sağlandı!

Hayrovic rezalette. Burdisso 250 binlik kiralık adamdı.Beğenmedin postaladın. Toplam maliyeti 10 milyonu bulan Serdar aynı Sercan,Yiğit,Salih,Tarık ve Donk gibi kazık gibi girecek.

O sezon arası 40 milyon gibi bir para girmişti bize hatırlatırım. Verdiğim isimler sembolik bunu anlamış olman lazımdı. Ayrıca saydığın adamların yarısı çok sevilen Ünal Aysal döneminde alındığını unutmamak lazım.

Üstüne Umut ve Olcan'ı verip beleşe kapatamazmıydık acaba? Dalga geçmek için demiyorum Hamza'nın hayır demeyeceği adam bunlar

O sezon arası 40 milyon gibi bir para girmişti bize hatırlatırım. Verdiğim isimler sembolik bunu anlamış olman lazımdı. Ayrıca saydığın adamların yarısı çok sevilen Ünal Aysal döneminde alındığını unutmamak lazım.
Konuyu Aysal-Terim tartışmasına çevirecek kadar sığ isen hiç uzatmayalım. İyi forumlar.

Bari yillik maasi 1.5 milyon euro yu gecmese. Gidip 2 milyon euro falan verirler millet kafayi yer.

Kötü oyuncu mu? Değil. Ama 4.5 filan eder mi? Kesinlikle etmez...
Hanzo'nun aşkları Umut, Jem, Sercan ve Bilal'ı iteleyeydik üstüne de 1.5M ok idi... Kabul etmez miydiler? Koşa koşa ederdiler bence Hanzo faktöründen dolayı....

Umut denen arkadaş 1,8 alıyor yahu :) Bü ülkede bizden yüksek maaş veren kurum mu var ilk sene 1,9 diye başlayıp son sene 2,2 ile ile biten bir kontratı vardır yüksek ihtimal..

Serdar'ı begenenler ilk maçından başlar kufur etmeye.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk macı ne zaman olur muamma. kamp döneminde sakatlanıp sezonu kapatma ihtimali yüksek.

seneye taş patlasa 15 macta forma giyer.
Şuna 4.5 milyon euro verdigimize inanamıyorum.O paraya taş gibi stoperler bulunurdu.

istedikleri parayı versinler 2 yıldır boykotdayım cebimden çıkmıyo sonuçta bu komisyonlardan sonumuz iflas a gidiyo taraftarda uyusun bakalım

Şu transferin tek doğru yanı bile yok.Serdar'a verilecek para,Bursa'ya verilecek para ve oyuncular doğruysa Türk futbol tarihinin en fiyasko transferinde koltuğu Tarık Çamdal'dan devralır bu transfer.

Takım ön libero ve santrfor diye bas bas bağırırken gittiler sakat vasat bir stopere 4 milyon baydılar.UEFA keşke transfer yasağı verse bize.

forvet ve kanat yokken elde parada yokken stoper'e 4m euro verilmesi ve bunun türk olması ? dursun çapsızlıkta mantıksızlıkta kendinide aştı artık

Şuna 4.5 milyon euro verdigimize inanamıyorum.O paraya taş gibi stoperler bulunurdu.

kafa yokki.

4.5 m euro bonservis. min. 1.5 m euro yıllık x 4 yıl = 10.5 m euro.

bonservisi elindeki n'koulou yıllık 2.5m euro'ya takla atarak gelirdi. 2 m euro'da imza parası ver ne olacak. 3 yıllık sözlesme yapsan: 9.5m euro

Ya bu adamı beğensen ne olur adam müzmin sakat. Hem bizim önceliğimiz stoper mi varsa paramız daha öncelikli alanlardaki boşluğu kapatırsın amaç ne anlamıyorum ki yani tabii anlıyorum birileri yine paraları cukkalayacak ama bari orta saha filan alarak yapsaydınız keşke bunu arkadaşlar.
Geçen sene en çok golnatan ikinci takım olmasak yediğimiz gollerle küme düşerdik evet santrfor ve orta saha elzem ama savunma daha elzem tabi bu kişi sakatlık problemi yaşayan serdar mı tartışma konusu

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kafa yokki.

4.5 m euro bonservis. min. 1.5 m euro yıllık x 4 yıl = 10.5 m euro.

bonservisi elindeki n'koulou yıllık 2.5m euro'ya takla atarak gelirdi. 2 m euro'da imza parası ver ne olacak. 3 yıllık sözlesme yapsan: 9.5m euro
Dursun'un çapı anca yerli çöplere yetiyor.Birde biz bu adamdan yıldız futbolcu bekliyoruz hala.Gider Emrah Bassan'ı alir bu anca

Geri
Üst Alt