Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.056
- 9.086
- 2.238
Belki 4-4,5 çok ama Serdar iyi bir stoper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Hayrovic Burdisso transferlerine bu kadar laf etmediniz.
Valla o zaman geçmiş olsun. 2 seneye kime kakalarız onu düşünürüz anca. İnşallah daha az sakatlık geçirir ne diyeyim.
Taraftar da ne yapacağını şaşırdı. Verilen tepkileri ben de abartılı buluyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
valla ben begeniyorum göklere cıkardıkları kjaer gibi sert bir adam serdar
ayrıca semih gibi ched gibi kız gibi stoper bozuntularını görünce serdar gözüme rio ferdinand gibi gözüküyor
ama 4 milyon verilmişse cidden para yok filan hikaye
Abartı ve saçma fayda sağlayacak oyuncular gelsin. Semih hıyarının 2 sezondur oynadığı futbolu görüyoruz. Hakan'ı devşirdik onun yüzünden Ched zaten bir var bir yoktu bize 2 tane stoper lazım esasında bir tanede Ched satılıp iyi bir yabancı stoper olabilir mesela olmazsa Serdar Ched Hakan Semih ligde olacağımız sezonu götürür bir şekilde. Önemli olan işimize yaramayan elemanlardan kurtulmak.
Mevcut stoperlerimizden iyi bir stoper aldığımızı düşünüyorum ben. 4.5m€ diyorlar. Belki fazla olabilir. Ama gerekli bir transferdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayrovic rezalette. Burdisso 250 binlik kiralık adamdı.Beğenmedin postaladın. Toplam maliyeti 10 milyonu bulan Serdar aynı Sercan,Yiğit,Salih,Tarık ve Donk gibi kazık gibi girecek elinde Koray,Balta,Semih varken.Ulan Hayrovic Burdisso transferlerine bu kadar laf etmediniz.
Schemih'ten çok daha iyi olduğuna şüphe yok..
Topa kafayla vurabilmesi ve kornerlerde ileri çıktığında schemih'in aksine 10 senede 1 de olsa gol atabilmesi artıları..
Schemih bugüne kadar tam 974875579321 kornerde ileri çıkıp kafayla hiç gol atamamış bir zevat ne de olsa
müzmin sakat olması?
Serdarin bedava oynayacağını filan mı sanıyorsunuz?hamit bilal furkan sercan jem çolak şuana kadar maaşından kurtulduklarımız olarak görünüyor yani buda aşağı yukarı 5m avro gibi 1 bütce sanırım