Serdar Aziz'le Anlaşma Sağlandı!

İyi transfer de 4.5 eder mi tartışılır. Gerçi Tarık'ın 4.5 ettiği yerde Serdar 15 eder orası da ayrı mesele.

4m avro vermek net şerefsizliktir. Sen taraftara para yok diye isyan et ama diğer yandan bu tarz oyuncular için milyonlarca avro harca.

Taraftar da ne yapacağını şaşırdı. Verilen tepkileri ben de abartılı buluyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abartı ve saçma fayda sağlayacak oyuncular gelsin. Semih hıyarının 2 sezondur oynadığı futbolu görüyoruz. Hakan'ı devşirdik onun yüzünden Ched zaten bir var bir yoktu bize 2 tane stoper lazım esasında bir tanede Ched satılıp iyi bir yabancı stoper olabilir mesela olmazsa Serdar Ched Hakan Semih ligde olacağımız sezonu götürür bir şekilde. Önemli olan işimize yaramayan elemanlardan kurtulmak.

valla ben begeniyorum göklere cıkardıkları kjaer gibi sert bir adam serdar

ayrıca semih gibi ched gibi kız gibi stoper bozuntularını görünce serdar gözüme rio ferdinand gibi gözüküyor

ama 4 milyon verilmişse cidden para yok filan hikaye

bizde futbolculuğuna birşey demiyoruz ama adam sakat abi kaç maç oynamamış sakatlığı yüzünden

hamit bilal furkan sercan jem çolak şuana kadar maaşından kurtulduklarımız olarak görünüyor yani buda aşağı yukarı 5m avro gibi 1 bütce sanırım

Abartı ve saçma fayda sağlayacak oyuncular gelsin. Semih hıyarının 2 sezondur oynadığı futbolu görüyoruz. Hakan'ı devşirdik onun yüzünden Ched zaten bir var bir yoktu bize 2 tane stoper lazım esasında bir tanede Ched satılıp iyi bir yabancı stoper olabilir mesela olmazsa Serdar Ched Hakan Semih ligde olacağımız sezonu götürür bir şekilde. Önemli olan işimize yaramayan elemanlardan kurtulmak.

Mevcut stoperlerimizden iyi bir stoper aldığımızı düşünüyorum ben. 4.5m€ diyorlar. Belki fazla olabilir. Ama gerekli bir transferdi.

Serdar bence cok iyi Transfer.Dursun resmen Aziz'le Fikoya calim atmis anasini satayim

Yerlilere gelince hemen kasa açılıor pislik komisyoncu hainler

4.25m euro bonservisle kaliteli yabancı transfer yapabilirdik yine evlatçılığı konuşturmuşuz. 4.25m euro + oyuncu vermiş olsak bari.

Mevcut stoperlerimizden iyi bir stoper aldığımızı düşünüyorum ben. 4.5m€ diyorlar. Belki fazla olabilir. Ama gerekli bir transferdi.

Mevcut performansıyla Semih'den önde olduğu açık ben şahsen faydalı olmasını dilerim can-ı gönülden kimlere para vermedik ki zaten. Takım defansı anlayışımızın yükselmesi gerek bir yandan da tabii orta sahaya ve forvete ihtiyaçlar ortada.

Bi umut son dakika araya fiko yada şikeciler girer bize çalım atarlar diyordum :(

Kahrolsun transferiniz yere batsın vizyonunuz

Lanet gelsin Dursuna!

Schemih'ten çok daha iyi olduğuna şüphe yok..

Topa kafayla vurabilmesi ve kornerlerde ileri çıktığında schemih'in aksine 10 senede 1 de olsa gol atabilmesi artıları..

Schemih bugüne kadar tam 974875579321 kornerde ileri çıkıp kafayla hiç gol atamamış bir zevat ne de olsa

2.5 alır mı acaba Serdar yıllık. Bence alır. 2-2.5 arası bişey olacaktır maası.

Ulan Hayrovic Burdisso transferlerine bu kadar laf etmediniz.
Hayrovic rezalette. Burdisso 250 binlik kiralık adamdı.Beğenmedin postaladın. Toplam maliyeti 10 milyonu bulan Serdar aynı Sercan,Yiğit,Salih,Tarık ve Donk gibi kazık gibi girecek elinde Koray,Balta,Semih varken.

Son düzenleme:
Schemih'ten çok daha iyi olduğuna şüphe yok..

Topa kafayla vurabilmesi ve kornerlerde ileri çıktığında schemih'in aksine 10 senede 1 de olsa gol atabilmesi artıları..

Schemih bugüne kadar tam 974875579321 kornerde ileri çıkıp kafayla hiç gol atamamış bir zevat ne de olsa

müzmin sakat olması?

hamit bilal furkan sercan jem çolak şuana kadar maaşından kurtulduklarımız olarak görünüyor yani buda aşağı yukarı 5m avro gibi 1 bütce sanırım
Serdarin bedava oynayacağını filan mı sanıyorsunuz?

Sercan
Bilal
Furkan toplam 2 milyon alıyor yıllık.
Komisyoncu dursun kazma serdara en az 2.5 vermiştir.
Yine 500 bin zarardayiz

Lanet gelsin Dursuna!

Geri
Üst Alt