Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.509
- 55.745
- 4.478
Kisdan sonra vedat cok kötüydü.Acıkçası vedatı kiralamalarindan daha çok korkuyordum bizim ligde vedatin ölüsü bile iş yapardı..
2.bundesliga fiziksel anlamda zor. Tutabilir serdar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kisdan sonra vedat cok kötüydü.Acıkçası vedatı kiralamalarindan daha çok korkuyordum bizim ligde vedatin ölüsü bile iş yapardı..
Sanki biz yapmadik simdi aynisiniFutbolcu iyi midir kötü müdür bilmem isterse messi ronaldo olsun.fenerden bi bok olmayacağının kanıtı hala tdle anlaşmadan transfer açıklkyorlar
Belese aldilar hocam1 milyon Euro gibi bir rakama almışlarsa eğer kötü transfer.
Ancak 400 bin Euro filan alacaksa yabancı sınırı için iyi hamle olabilir.
Maaştan bahsediyor AAK. Adama sakızla mı maaş verecekler?Belese aldilar hocam
Bu ne
Fenerbahçemize hoş geldin Serdar Dursun!
Bedavaya müthiş bir yerli takviyesi. Rakamları da fena değil.
İyi veya kötü çıkabilir. Onu bilemem ama kağıt üzerinde son derece doğru hamedir.
Senin yerli forvetin yok ve bu adamın peşinden koşamadın.
Onyekuru'yu sadece 4m'e almadın.
Dursun başkanım affetsin. Kötü demiştim. Mustafa yanında süperstarmış.
En az 600bin Euro alacaktır ama aciklanmayacak zaten1 milyon Euro gibi bir rakama almışlarsa eğer kötü transfer.
Ancak 400 bin Euro filan alacaksa yabancı sınırı için iyi hamle olabilir.
Maaş hocam maaş.Belese aldilar hocam
Kisdan sonra vedat cok kötüydü.
2.bundesliga fiziksel anlamda zor. Tutabilir serdar
Vedat fb nin 2.devresinde bile cöktü. Bi iki gol atti koca devredeVedat bugün gelse yine büyük katkı sağlar sorlothu da Almanya'da görüyoruz o bile tutmadı..Bizim lig kalitesiz maalesef ben serdar tutmaz demiyorum ama vedatı almalarına daha cok uzulurdum
Covidden sonra toparlayamadiVedat fb nin 2.devresinde bile cöktü. Bi iki gol atti koca devrede
tamam hocam yanlis anlamisim , Fener ne veriyor gorunuyorsa en az iki katini veriyordur.Maaş hocam maaş.
Söylendiği gibi 1 milyon Euro alacaksa çok çok fazla.
Gerçi bunlar 30 yasindaki bu herifi de bir yolunu bulup 10m Euro'ya satarlarsa şaşırmam.
Güzel tezgah kurmuşlar
Derdim Mustafayla. 4 gün sonra kurtulacağız.birader senin derdin ne aciklarmisin bize bir zahmet
Fenerli topiclerde, surekli muthis takivye cok muthis hoca, yok muhtesem bir transfer.
antu degil burasi, otede ot.
Derdim Mustafayla. 4 gün sonra kurtulacağız.
Ayrıca üslubuna dikkat etmeni öneririm.