Serdar Dursun Fenerbahçe'de

Vedat fb nin 2.devresinde bile cöktü. Bi iki gol atti koca devrede

2. Dönem kim iyiydi fbde ? ilk 5 maçlık Mohammedle son 10 maçlık Mohammed arasında da uçurum var Mohammed leş mi diyelim buna bakarak ? ..
Kaç gol attigindan bağımsız Vedat oyun içinde de faydalı bir topçu bizimkiler kiralasa çok sevinirim iyi bir ortamda tekrar kendini bulur

2. Dönem kim iyiydi fbde ? ilk 5 maçlık Mohammedle son 10 maçlık Mohammed arasında da uçurum var Mohammed leş mi diyelim buna bakarak ? ..
Kaç gol attigindan bağımsız Vedat oyun içinde de faydalı bir topçu bizimkiler kiralasa çok sevinirim iyi bir ortamda tekrar kendini bulur
Mo ya haksiz kirmizi+ xovid gecirdi.

ben vedati fbde pek begenmedim bi kac mac haric, yalan söylemiyim

sana mi soracam la

git antuya burda yerin yok senin

Bana emir kipiyle konuşan sensin dostum.

Ayrıca iyi bir transfere iyi demek beni Fenerli yapmaz. Onyekuru'ya 4m vermemek Mustafa'yı Galatasaraylı yapar mı emin değilim.

Mustafayı eleştirince yallah antuya denilir olduk. Koskoca Galatasarayın düştüğü duruma bak.

Ama az kaldı 4 gün sonra kurtulacağız.

Yabancı sınırı h.o.

Çöp zorunluluğu h.o.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yanliz sessiz sedasiz yapilan transferlerin hastasiyim , bu konuda tebrik etmem gerekir.

Fener alınca nasıl olsa ellerinde patlama garanti. Bu takım Krasic'i yalan etmiş bir klup

en az 1.2 filan alıyordur. 200 bin euro için hiçbir adam kalkıp bundesliga'dan süper lige gelmez. fener 50 top karşılığında anlaştık diyebilir tabi orasını bilmem.

Başladılar almaya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar Dursun: ''Almanya, İspanya, İtalya ve birçok ligden teklifler geldi. Türkiye'den de başka teklifler vardı ve buraya çok sıcak bakmıyordum ama Fenerbahçe olunca fikriniz değişiyor.''

Serdar Dursun: "Almanya'da forma için her hafta savaş vermen lazım. Türkiye de oyuncu kalitesi olarak seviye atlamış. Disiplin ve taktik olarak iki ülkesinde arasında fark var.''

Serdar Dursun: ''Mesut Özil, futbol tarihin en iyi 10 numaralarından biri. Almanya'da Mesut Özil denilince akla ilk olarak asist geliyor. Ben de onun asistleriyle, koşu yaparak daha çok pozisyona gireceğim.''

Serdar Dursun: "Hocamız bize, 'Fenerbahçe'nin büyüklüğünün herkes farkında olmalı, buraya şampiyonluk için geldim, boşuna değil' dedi."

Serdar Dursun: "EURO 2020'de olmak isterdim ama hocanın kararına saygı duymak lazım."

10 golü zorlar diye düsünüyorum.

mahalllede iddiaci bir abi var sadece alman liglerine oynar şikenin dönmediği tek lig burasi der koyu gslidir o da. bu salih dursun fenerle anlaşti haber gelince kahvedeydik okey oynuyorduk.

herifin yüzü kipkirimizi oldu elindeki taşlari diziyordu hepsini yere atti ve derin bir off çekti. masada fenerliler olduğu icin böbürlenmesinler diye hic birsey demedi. lavaboya gidiyim diyip kalkti beni cagirdi yanina ismail kotü oldu çok kötü.beni arabayla acil eve at fenayim dedi. goturdum eve kapida yengeyle bunu yatagina tasidik yatirdik valla buz kesilmisti herif.

adam çok delikanli ortamdaki hic bir fenerli durumu anlamadı yüzümüzü yere indirmedi çok sükür

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt