Serdar Kesimal Fenerbahçe'de

Cevap: Serdar Kesimal Fenerbahçe'de (mi?)

Volkan, Gökhan, Mehmet, Emre etti 4, ilk 11 için 1 tane daha yerli lazım. Serdar gelirse 11 oynar Yobo'nun yerine, yedek kalmaz ve 11'de sırıtmaz da. Kaldı ki Lugano'nun yanında forumdan biri de oynasa sırıtmaz pek, Lugano taşır onu da. :) Capoue konuşuluyor ön libero için, alırsak eğer Capoue'yi yedek bırakıp 5. yerliyi Selçuk yapacak değiliz. :)

Şöyle bir kadro olacak sanki, gayet iyi.

Volkan

Gökhan Lugano Serdar Santos

Capoue Emre

Mehmet Alex Stoch

Niang​

Kötü kadro,alex in ayağına bakar herşey yine.Stoch ve Mehmet yerine sağlam 2 tane kanat oyuncusu almanız lazım.Bu kadro aziz yıldırım,hakemler falan derken Türkiyeye yeter ama şl de en fazla 3. olur.

Volkan, Gökhan, Mehmet, Emre etti 4, ilk 11 için 1 tane daha yerli lazım. Serdar gelirse 11 oynar Yobo'nun yerine, yedek kalmaz ve 11'de sırıtmaz da. Kaldı ki Lugano'nun yanında forumdan biri de oynasa sırıtmaz pek, Lugano taşır onu da. :) Capoue konuşuluyor ön libero için, alırsak eğer Capoue'yi yedek bırakıp 5. yerliyi Selçuk yapacak değiliz. :)

Volkan

Capoue Emre

Mehmet Alex Stoch

Niang​

Fark ettin mi bilmiyorum ama hiç bi yerli fenere gitmek istemiyo.Orhan şam bile gönülsüz gitmiş.Acaba neden?

31772wx.jpg

Fark ettin mi bilmiyorum ama hiç bi yerli fenere gitmek istemiyo.Orhan şam bile gönülsüz gitmiş.Acaba neden?

Forması garanti olan 4 tane yerli olması, yabancıların kaliteli olması ve bunlara bağlı olarak Fenerbahçe'nin kadro kalitesinin daha yüksek olması, o yüzden ilk 11 şanslarının düşük olması.

Selçuk İnan için böyle bir durum yoktu, gelse direkt ilk 11 oyuncusu olurdu. Serdar Kesimal da yabancı sınırı göz önüne alındığında çok büyük ihtimal 11 oyuncusu olacak ama Pektemek, Orhan Şam, Sezer gibi isimlerin Fenerbahçe'de ilk 11 oynamasını beklemek fazla iyimserlik.

O sözleri yer 1 hafta sonra, sorun değil.

Forması garanti olan 4 tane yerli olması, yabancıların kaliteli olması ve bunlara bağlı olarak Fenerbahçe'nin kadro kalitesinin daha yüksek olması, o yüzden ilk 11 şanslarının düşük olması.

Selçuk İnan için böyle bir durum yoktu, gelse direkt ilk 11 oyuncusu olurdu. Serdar Kesimal da yabancı sınırı göz önüne alındığında çok büyük ihtimal 11 oyuncusu olacak ama Pektemek, Orhan Şam, Sezer gibi isimlerin Fenerbahçe'de ilk 11 oynamasını beklemek fazla iyimserlik.

İbo, aldınız mı bu Serdar'ı siz. Ne diyolar sizin forumlarda?

Hayır bunun formayla falan alakası yok.Son yıllarda yarattığınız antipatinin meyvelerini topluyosunuz.İşin özü bu

Yalnız ibo bu Serdar'ın TR kupası muhabbeti iyiymiş ha :D

Yalnız ibo bu Serdar'ın TR kupası muhabbeti iyiymiş ha :D

Gelince kendisi kaldırır kupayı, sorun değil. :) Mersin de yükseldi tekrar lige, bu sene alırız kupayı. Son kupayı onların küme düştüğü yıl almışız. :)

İbo, aldınız mı bu Serdar'ı siz. Ne diyolar sizin forumlarda?

Kulübü söz vermiş de oyuncuyla anlaşma yok. Söz varsa anlaşma olur ama, BJK ve GS ile rekabet yok çünkü.

Hayır bunun formayla falan alakası yok.Son yıllarda yarattığınız antipatinin meyvelerini topluyosunuz.İşin özü bu

Profesyonel futbolcu bakmaz ona. Forma şansına bakar ilk önce. Beşiktaş'ta mesela yerli kalitesi fazla yüksek değil, o yüzden 11 oynaması garanti olan kimse yok, herkesin 11 oynama şansı var. Sizin takımda da Arda ve Selçuk var üst düzey yerli, Arda da giderse yeri garanti denecek sadece Selçuk kalır, diğer 4 yer için herkesin şansı eşit.

Bizde öyle değil, Volkan, Gökhan, Mehmet ve Emre'nin yeri her türlü garanti, geriye oynayacak 1 kişi kalıyor. 4-5 tane de kaliteli yabancı olunca forma şansı bulmak kolay değil. O yüzden ben de orta ayarda futbolcu olsam benim de 3. tercihim olurdu Fenerbahçe.

Profesyonel futbolcu bakmaz ona. Forma şansına bakar ilk önce. Beşiktaş'ta mesela yerli kalitesi fazla yüksek değil, o yüzden 11 oynaması garanti olan kimse yok, herkesin 11 oynama şansı yok. Sizin takımda da Arda ve Selçuk var üst düzey yerli, Arda da giderse yeri garanti denecek sadece Selçuk kalır, diğer 4 yer için herkesin şansı eşit.

Bizde öyle değil, Volkan, Gökhan, Mehmet ve Emre'nin yeri her türlü garanti, geriye oynayacak 1 kişi kalıyor. 4-5 tane de kaliteli yabancı olunca forma şansı bulmak kolay değil. O yüzden ben de orta ayarda futbolcu olsam benim de 3. tercihim olurdu Fenerbahçe.

Fenerbahçe'de banko oynanacak tek yer orta saha olabilir(Emre dışında).Dediklerine katılıyorum.Futbolcuların olaya bakışı forma bulma şansı ve para diğer işlere pek bakmazlar.

Volkan

Capoue Emre

Mehmet Alex Stoch

Niang​

ilk 7 iyi

kalan formasyon lesh

mehmet ve stoch kanatlarda olursa cl'de averaj takimi olursunuz kardis

Gelince kendisi kaldırır kupayı, sorun değil. :) Mersin de yükseldi tekrar lige, bu sene alırız kupayı. Son kupayı onların küme düştüğü yıl almışız. :)

Kulübü söz vermiş de oyuncuyla anlaşma yok. Söz varsa anlaşma olur ama, BJK ve GS ile rekabet yok çünkü.

Profesyonel futbolcu bakmaz ona. Forma şansına bakar ilk önce. Beşiktaş'ta mesela yerli kalitesi fazla yüksek değil, o yüzden 11 oynaması garanti olan kimse yok, herkesin 11 oynama şansı var. Sizin takımda da Arda ve Selçuk var üst düzey yerli, Arda da giderse yeri garanti denecek sadece Selçuk kalır, diğer 4 yer için herkesin şansı eşit.

Transferde böyle profosyonel düşünüyonuz da o zaman kirli ellerinizi türk futbolunun üstünden çekseniz de futbol profosyonelce oynansa olmaz mı?Soyunma odalarını basmasanız,hakemleri,rakip oyuncuları,medyayı baskı altına almasanız çok güzel olmaz mı?

ilk 7 iyi

kalan formasyon lesh

mehmet ve stoch kanatlarda olursa cl'de averaj takimi olursunuz kardis

Alex varken kanatlarda 2 ofansif oyuncuyu kaldırmıyor takım Hayri. Orta saha koridor oluyor. Mehmet denge katan isim takıma. Zaten Gökhan Gönül'ün ofansif etkinliğini de düşünürsen hücum anlamında pek sıkıntı yaşamıyoruz sağ kanattan.

Stoch için soru işareti olabilir, pek etkili olamadı ilk başta ama son 7-8 maçlık periyotta gayet etkiliydi, gelişimi de açık bir oyuncu sonuçta, daha iyi olması yüksek ihtimal. Dia da var ayrıca. Hiç olmadı Semih veya Eminike santrafor oynar, Niang sol tarafa geçer.

Transferde böyle profosyonel düşünüyonuz da o zaman kirli ellerinizi türk futbolunun üstünden çekseniz de futbol profosyonelce oynansa olmaz mı?Soyunma odalarını basmasanız,hakemleri,rakip oyuncuları,medyayı baskı altına almasanız çok güzel olmaz mı?

İletirim bu dediklerini başkana. :)

Fenerbahçe'de banko oynanacak tek yer orta saha olabilir(Emre dışında).Dediklerine katılıyorum.Futbolcuların olaya bakışı forma bulma şansı ve para diğer işlere pek bakmazlar.

Orta sahaya yabancı alınacak, Aykut hoca ve başkan da söyledi, Capoue duyumları baya arttı. Olursa onun da yeri garanti. Lugano, Santos, Capoue, Alex, Niang garanti olur. Ya sol tarafta Sezer, Caner veya Özer oynar Stoch/Dia yerine, ya da stoperde Serdar. Ben olsam Serdar'ı tercih ederim.

Orta sahaya yabancı alınacak, Aykut hoca ve başkan da söyledi, Capoue duyumları baya arttı. Olursa onun da yeri garanti. Lugano, Santos, Capoue, Alex, Niang garanti olur. Ya sol tarafta Sezer, Caner veya Özer oynar Stoch/Dia yerine, ya da stoperde Serdar. Ben olsam Serdar'ı tercih ederim.

Aykut Hoca'nın en büyük katkısı transfer anlayışı oldu.Artık Fenerbahçe tamamen olmasada,büyük ölçüde takıma yararlı oyuncuları daha çok tercih ediyor.Örnek olarak Emenike'yi sırf,Selçuk'u biz aldık diye 9 m € verip aldınız.

Fenerbahçe'nin bir büyük avantajı futbolcuların birden fazla mevkide oynaması.Mesela Santos ve Caner,sol açıkta oynayabilir.M.Topuz orta sahada her yerde oynar.Yobo önlibero oynayabilir.G.Gönül'ün yedeği yoktu,Orhan Şam'la o mevkide sorun kalmadı.Capoue'i tanımıyorum,ama Fransa'dan gelen oyuncular Türkiye'de başarılı oluyor.

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Adam fenere gider ayak dalga geçmiş la:DArtık kendi futbolcuları bile dalga geçer hale geldi fenerle:D

neden bilmiyorum ama bu adama içim ısınmadı. Neden naz yapar ki bir insan Türkiye´nin en büyük kulübüne glemek konusunda

Antudan yorum:asd:

Geri
Üst Alt