Sergen Yalçın, Beşiktaş Yönetiminden 1 Yıllık Sözleşme İstedi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1623059830181.webp

Sergen Yalçın, Beşiktaş ile yapacağı yeni sözleşmenin 1 yıllık olmasını istedi. Sergen Yalçın’ın talebini değerlendiren yönetim kurulu, resmi imzaları bu hafta planlıyor. (NTV)

bizde şampiyon olamayınca hoca ile yönetimin arası açılıyordu. bunlar şimdiden birbirine girmiş. çebi sergen'i ilk fırsatta dehler

BJK başkanıyla aynı masada bile oturulmaz

Rezalet 1 insan

Sergen'in Arap yarımadasından aldığı ilk yüksek teklifte topuklayacağını düşünüyorum. Nedense para için TD'lik yaptığı imajı bende hiçbir zaman eksilmiyor.

Itici kulübün itici baskani ve itici teknik direktörü.. Yiyin birbirinizi.

şampiyonlukta en az payı olan sergen'di zaten, tok satıcıyı oynamaları normal. orman zamanı beşiktaş'a gelse şimdi 2 maaş birden bağlanmıştı büyük ihtimal.

Akıllı herif. 3 yıllık imzayla baglamıyor kendisini. Yıl yıl gidiyor. Transferlerde de etkili olur bu dusunce bence. Sergene iyi bir kadro kurmalari lzm. Hak ediyor

Yıllık 15 milyon TL’lik teklifi “Gelirken para konuşmadım. Zor şartlar altında şampiyon yaptım, karşılığı bu olmamalı. Bu şampiyonluk kulübe büyük para kazandırdı. Hakkımın bu olduğunu düşünmüyorum” diyerek reddeden Sergen Yalçın’ın talebi yıllık 30 milyon TL.
(@kartalyigt)

Yıllık 15 milyon TL’lik teklifi “Gelirken para konuşmadım. Zor şartlar altında şampiyon yaptım, karşılığı bu olmamalı. Bu şampiyonluk kulübe büyük para kazandırdı. Hakkımın bu olduğunu düşünmüyorum” diyerek reddeden Sergen Yalçın’ın talebi yıllık 30 milyon TL.
(@kartalyigt)
Kolpadır yav.

Sergen 2m eurodan azina istemez

8jk de 1,5 falan veriyordur

Doğru olabilir. Sergen ile sezon devam ederken sözleşme uzatmak isterken uzatmadılar sanırım devre arasından sonra, daha sonra sezon sonuna doğru puan farkı açılınca uzatmak istemişlerdi o zamanda Sergen sezon bittikten sonra konuşalım demişti ve şampiyon olursa 2-2.5 milyon euro isteyeceği konuşuluyordu. Yönetime inat isteyebilir bu yüzden.

(@kartalyigt)
Bu herifçi oğlu saymayı bilmiyor herhalde ya da hiç dayak yememiş.

Geri
Üst Alt