- 16 Haziran 2010
- 204.196
- 156.319
- 6.838
Sergen Yalçın, Beşiktaş ile yapacağı yeni sözleşmenin 1 yıllık olmasını istedi. Sergen Yalçın’ın talebini değerlendiren yönetim kurulu, resmi imzaları bu hafta planlıyor. (NTV)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük takım başkanlarının kalite ve seviyesi her seçimde daha da düşüyor. Bu da en düşük seviye.Çebi'yi itici bulan sadece ben değilim sanırım.
Evet hatır şikesi ile şampiyon oldukları için hak ediyor.Akıllı herif. 3 yıllık imzayla baglamıyor kendisini. Yıl yıl gidiyor. Transferlerde de etkili olur bu dusunce bence. Sergene iyi bir kadro kurmalari lzm. Hak ediyor
Kolpadır yav.Yıllık 15 milyon TL’lik teklifi “Gelirken para konuşmadım. Zor şartlar altında şampiyon yaptım, karşılığı bu olmamalı. Bu şampiyonluk kulübe büyük para kazandırdı. Hakkımın bu olduğunu düşünmüyorum” diyerek reddeden Sergen Yalçın’ın talebi yıllık 30 milyon TL.
(@kartalyigt)
Beşiktaş muhabirlerinin hangileri güvenilir bilmiyorum ama Asist Analiz'de çalışıyormuş. Kaale almışlar baya. Haberde buradaKolpadır yav.
O zaman 1 senelik sözleşme istemesinin sebebi belli oldu.Beşiktaş muhabirlerinin hangileri güvenilir bilmiyorum ama Asist Analiz'de çalışıyormuş. Kaale almışlar baya. Haberde burada
![]()
Beşiktaş ile Sergen Yalçın'ın arasında uçurum var! İşte son
AsistAnaliz Son Dakika Haberleriasistanaliz.com
Doğru olabilir. Sergen ile sezon devam ederken sözleşme uzatmak isterken uzatmadılar sanırım devre arasından sonra, daha sonra sezon sonuna doğru puan farkı açılınca uzatmak istemişlerdi o zamanda Sergen sezon bittikten sonra konuşalım demişti ve şampiyon olursa 2-2.5 milyon euro isteyeceği konuşuluyordu. Yönetime inat isteyebilir bu yüzden.Kolpadır yav.
Bu herifçi oğlu saymayı bilmiyor herhalde ya da hiç dayak yememiş.Yıllık 15 milyon TL’lik teklifi “Gelirken para konuşmadım. Zor şartlar altında şampiyon yaptım, karşılığı bu olmamalı. Bu şampiyonluk kulübe büyük para kazandırdı. Hakkımın bu olduğunu düşünmüyorum” diyerek reddeden Sergen Yalçın’ın talebi yıllık 30 milyon TL.
(@kartalyigt)
2.5 istiyordur en az çakalSergen 2m eurodan azina istemez
8jk de 1,5 falan veriyordur