Haber Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın Teklifini Geri Çevirdi

Akilli adam su takima sezon ortasinda gelirmi?
ziya dogan filan yakisir bunlara

Beter ol Beşiktaş

Cimbom şov warken, Fb de champ hasretiyle her sezon terör estirip yarışta olurken Jk ile bir cacık yapamazdı. Akıllı adam. Fb sezon başı istese kabul ederdi

20-21'de de dua etsin FT'nin ilk veya 3. dönemine denk gelmedi. Ft'nin 4. döneminde 2 champ geldi ve kadıköy serisi bitti ama performans olarak baya düşüktük.
Bunun şampiyon oldugu sene pandemi senesimiydi ? Öyle ise yine şanslı tam yükseldik gidiyorduk pandemi çıktı hoca hasta oldu 3 ay ara verildi kaleci sakatlandi vs. Yoksa pandemi de sokan hocam başaksehirlemi olduydu

alide gram kafa olsa direkt sergeni getirir

Akıllı adam gelip rezil olmak istemiyor

Mayısı bekler

Herkes fener diyorda ,sergen paraci adam olsada feneri kabul etmez bence

3 ay sonra seçime gidecek oyuncularına 3 aydır maaş vermeyen. Takviye yapabilmesi güç.
Fransada olsa lyonla aynı kaderi paylaşacak bir kulübe kim olsa şu dönem gelmez.

Bu seneyi genç ismi bilinmeyen bir adamla tamamlamaları gerekir ancak bizim ülke insanı kadar şov odaklı davranan yoktur.

Razvan Yunanistan Liginde şampiyonluğa oynuyor çok büyük paraya gelir ancak

Kabul edeceğini sanıyordum önerilen parayı ve sözleşme süresini beğenmedi muhtemelen çünkü ilk önce 6 ay sonra sezon sonunda seçimi kazanırlarsa +2-3 opsiyon gibi bir teklifmiş sanıyorum. Fb'yi beklemeyi seçmiş istediği para ve süre olmayınca sanki. Tabi kardeşinin durumunu bilmiyorum belki o da etkili olmuştur.

Jk düşünülenden daha kötü durumda herhalde.

Kardeşinin hastalığını dışarda tutarak söylüyorum uyanık adam. Bjk'ye bu halinde neden gelsin ki adam tam bir öğütcü klüp

Geri
Üst Alt