Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan 3.5 Milyon Euro İstiyor

Birakip giderse yolumuzda engel kalmaz

Bu inatta devam etmesi beni sevindirir.

Bi şekilde şampiyon oldu, eli güçlü, taraftar arkasında. Yönetim şartlarını kabul etmezse taraftarı karşısına alacak.Kulübü basarlar. Sergen uyanık, yönetimi sıkıştırdı. Ne istiyorsa verecekler

Benim anladığım kadarıyla Sergen’e yakın gazeteciler -Ertan Süzgün, Hakan Gündoğar vs- Sergen’in geri adım atmayacağını söylediği için %10 kalma ihtimali olarak yorumluyor ancak yönetime yakın gazetecilere -Ali Ece vs- yönetim tarafından “Biz kendi şartlarımızı Sergen’e kabul ettiririz, imza atarız” diye söyleniyor. Bu da Beşiktaş muhabirleri/gazetecileri arasında çelişkiye yol açıyor. Eğer Sergen geri adım atmaz ise ki zannetmiyor Sergen ile devam edilmez bence. Ek bilgi: Erdal Torunoğulları ve birkaç yönetici giderse gitsin demiş, Adnan diye bir yöneticileri ve Emre Kocadağ devam edelim diyormuş. Ayrıca yönetim Sergen’in yanında bulunan bir takım isimleri suçluyormuş bu konuda. Baya karışmışlar gibi gözüküyor.

Ben de aynen yazacaktim. 20 milyonun ustune 1 kurus vermem

Çok yüksek maaş isterse taraftar arkasında durmaz. Türk takımlarının artık bu paraları verme lüksü yok. Euro'nun tl karşısında değerinden dolayı 2 bile çok.

1-2 saat icinde

alo sergen 2.6m euro maas hazir telefonu gelir koctan

Geri
Üst Alt