Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan 3.5 Milyon Euro İstiyor

Besiktas olsam, 15 Milyon lira garanti, 5 Milyon Sampiyonluk bonusu ve begenmiyorsan SG cevabi verirdim

insallah anlasamazlar , ama sergenede kimse daha fazla para vermez diye dusunuyorum o yuzden blof yapiyor ne kadar cok alabilirsem almaya calisirim diye dusunuyordur.

Sergen de at yarisi icin para biriktiriyor sanirim. Eski duzende belki 3 milyon koparabilirdi ama hepsi parasizliktan geberiyor bu da 3.5 istemis mi gercekten :ROFLMAO:

3.5 ha

bazı angutların ftnin aldığını sandığı meblağdan da fazla

Paradan ziyade kadro üzerinde daha fazla hakimiyet istedigi söyleniyor transferleri kendi yapmak vs gibi bence her turlu kazan kazan durumunda istedigini alirsa zaten kafasi rahat olucaktir.Yollar ayrilirsa yonetime buyuk tepki gelicektir.ilk tokezlemede.sergen diye yikacaklar.ortaligi.bu savasin tek kazanani sergen. Tavirlari bana fatih hocayi animsatiyor

1624283700096.webp

çok ekstra performanslar geldi geçen sezon oyuncularından, bu sezon o performanslara yaklaşamazlarsa ve yerlerini dolduramazlarsa 4. bile zor olurlar.

hazır şenol'da sallantıdayken dümeni şenol'a kırabilirler.

Tjk artık Sergen ile anlaşsa bile hayır gelmez. Para ve ego meseleleri girdi mi gönül işi biter.

Geri
Üst Alt