Sergen Yalçın: "Bu tür hakem arkadaşların Türk futbolunda yeri yok"

Dört gol yemişsin, utanmadan hakem diyebiliyorsun. Türkiye'de eller açık, Avrupa maçlarında kollar bağlı! Orada da desene hakemler diye. Ne oynuyorsun ki ? Altı maç üst üste kaybetmişsin. Seni bu sistem, hakemler şampiyon yaptı! Şimdi desteği çekince masken de düştü.

Ayrıca tek gol averajla şampiyonluk kaçırmış bir takım olarak Giresun'un attığı son gole mana bulmaları da komik buluyorum. Hakem durdurmadıktan, kaleci elini kaldırmadıktan sonra ne yapsın adamlar. Tabii atacak. Kendi takımım da olsa aynı şeyi söylerdim. Ha üç atmışsınız ha dört demek yerine ha üç yemişiz ha dört derdim özetle. Çuvaldızı zaten hep kendimize batırdığımız için başarılı ve bunlardan büyük camiayız.

Hatay maçına sayın. Çaldığınız şampiyonluğa. Çok ahım var. fbden bile daha çok nefret duygum var diyebilirim Umarım beter olursunuz. En iyi gününüz bu olsun.

Mert ile bir sorunum yok. Keşke golleri Ersin yeseydi, daha mutlu olurdum. Suçlayacak birini buldular işte. Geçmiş olsun diyorum kendisine.

Soru: "Gündemde istifa var mı?"

Sergen Yalçın: "Camiaya çok zarar vermek istemiyorum. Muhtemelen yarın başkanla oturup bir değerlendirme yapacağız.”

Soru: "Buradan çıkışı nasıl görüyorsunuz?"

Sergen Yalçın: "Göremiyoruz."

''Dobra'' diye taltif edilen Sergen, aslında nasıl bir 'yavşak' olduğunu tescilliyor bu tür söylemleriyle...

VAR' a bile gerek kalmadan, direkt yardımcı ve orta hakem marifetiyle atılması lazımdı Vida' nın. Eliyle bir değil, iki defa rakibin yüzüne temas ediyor, ikincisi oldukça şiddetli hemde...Bunu alıştıran da geçen sezonki hakem görmezden gelmeleri. Rosier ve Josef' in görmesi gerekip de görmedikleri kartlardan bıkıp saymayı bırakmıştım artık sonlara doğru...

Geri
Üst Alt