Sergen Yalçın: "Dördüncü hakem Türk sokmanız lazım dedi biz de Necip'i aldık"

Sergen Yalçın adamdır dürüstçe anlatmış olan biteni

Keşke bizim hocamız olsaydın Sergen

Ulan hırbo +7 gösterilince bile isyan ettin .

İlk defa 10 kişi kalınca tabii kabul etmesi zor gelmiştir,biz geçen sene kaç tane maçı 10 kişi tamamladık.

Umarım çok daha kötü maçlar geçirirsiniz haksızlığa da uğrarsınız dün kü maçta ağlayacak hiçbirşey yoktu

•quod erat demonstrandum•

Saçmalamayalım

Herkesin görüşüne saygımız var

Biraz sizin de olsun

Herşey ders kitapları okumakla öğrenilmiyor

Ders kitabına nereden geldin ne alakası var?

Aptalca görüşlere saygımız olamaz yoksa günümüz Türkiyesi gibi idiot zehirlenmesi yaşarız çoğunluğun aptallığı altında eziliriz

He dersin ki ben geyik trol yapıyorum o zaman ben de yazdıklarımı silerim

•quod erat demonstrandum•

Yanlışım varsa düzeltin kuralda en fazla 8 yabancı sahada olabilir demiyor mu istersen 9 kişi kal istersen 10 kişi kal en fazla 8 yabancı oynatabilirsin 3 yerli diye bi kural zaten yok 8 yabancı diyor…
4. Hakem hala 3 yerli diyor hic karışmaması lazımdı…

Sürekli kuralla oynarsan hakem de der 3 yerli olacak diye. Koca ülke futbolunu maymuna çevirdi karakter yoksunları.

dün her sacma pozisyonda kollarini acarak hakeme döndü acayip antipatik bir hal aldi artik saha kenarinda

Cuneyt hakkında söyledikleri ceza alması için sebep ama gelin görün ki bir tek fatih hoca alıyorlar bu cezaları. Salih'in ilk pozisyonunda kart yok diyen adamı da ben ciddiye almam. Ayrıca hakemin oyuna müdahale etmemesi gerekiyor. Ne saçma işler bunlar.

Sergen mi dürüst maç berabere falan bitse suçu hakeme atıp maçın tekrarlanmasını isterdi

Ganyancıyı sevmeyiz ama gerçekten rezalet bir durum. Yöneticilerin hakemlerin içler acısı halini ortaya sermiş.

Hakemin eliyle 3 falan yaptığı fotoğrafta gördüm şimdi kargalar burada puan kaybetseydi ciddi anlamda bir haksızlık doğardı, ganyan eksperi haklıdır nokta.

Lan ağlak Göttingenli, Salihin 2 sarısı dediğin direk kırmızı kart, ayrıca Karagümrüğün buz gibi penaltısını yediler. Bu sene erken başladınız ağlamaya. Geçen sene başkanınız salya sümük ağlaya ağlaya şampiyon yaptı sizi. Şeref diye bir muhit var insanlıkta, sizi de davet ediyoruz gelin, görün zarar görmezsiniz.

Geri
Üst Alt