Sergen Yalçın: "Dünyanın başka yerinde böyle yabancı kuralı var mı!"

konuşsa bir şey değişecek miydi de ülkede bir iki kişinin ağzına bakıyor kararlar

Bu yabancı kuralı fb'ye yarar. Bir çok Anadolu takımının işine yarar. Bizim taraftar kendini kandırıyor herkes zarar görecek diye. Yalı çocuğu İrfana niye 11m saydı sanıyorsunuz? Bunu getireceklerdi çünkü. Hazırlığını yaptı.

berat ve uğurcan dışında iyi yerlileri yok ki

bir tek fb iyi durumda bence
Dorukhan hamlesi bence baya solid, fener’de özil filan türk sayılıyor, iyi oynarsa fener’de düzlüğe çıkar yoksa bizim gibi sürünecekler gibi, ha birde irfan var ama oda müzmin sakat imajı veriyor

Dorukhan hamlesi bence baya solid, fener’de özil filan türk sayılıyor, iyi oynarsa fener’de düzlüğe çıkar yoksa bizim gibi sürünecekler gibi, ha birde irfan var ama oda müzmin sakat imajı veriyor
ya dorukhan iyi de oynayabildiği mevkide zaten berat oynuyor, e sağ bek alternatifi desen orada da bruno peres var.ben olsam dorukhanı sağ bek yapıp b.peresi sol beke atardım gerçi ismaille vs uğraşacağıma

Ben kulüpler genelinde bahsediyorum ya.

O konuda yagli surat vs haklisin cikip hicbiri hocalara destek olmadilar ama Sergen'de sonucta yonetici. O klubu temsil ediyor tipki hocamiz gibi. futbol takimi teknik yoneticisi ikiside. Dolayli olarak ses etmis oluyorlar. Ama suna katiliyorum, baskanlar seviyesinde biz dahil cok yuksek bir ses bende hatirlamiyorum.

ya dorukhan iyi de oynayabildiği mevkide zaten berat oynuyor, e sağ bek alternatifi desen orada da bruno peres var.ben olsam dorukhanı sağ bek yapıp b.peresi sol beke atardım gerçi ismaille vs uğraşacağıma
Haklısın, ona değinmek istedim biraz zaten. Lig uzun maraton, bugün nsakala filan sakatlanınca, mecburiyeten ridvanı soktu sergen, bizde bir bakiyorum ömer filan var b planı olarak. İyi yerli yedekleri olan takim baya işi götürecek gibi.

Takip edemedim.. Geçen hafta rahat kazandığı maçtan sonra yabancı sınırıyla ilgili açıklaması olmuş muydu?

Ghezzal-Töre değişikliği içine oturmuş. Kaan'ı almak için yalvar yakar nerelere başvuracaklar bakalım.

Bu sene de bol bol stoper , sağ bek ve orta saha Necip görmeye hazır olalım

Geri
Üst Alt