Sergen Yalçın: "Ekibimle beraber, ilk defa penaltı kazandık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1621110750574.webp

Sergen Yalçın: "Bu maçlar zordur. Ekibimle beraber, ilk defa penaltı kazandık. Ekip arkadaşlarım müthiş çalıştılar."

Sergen Yalçın: "Tarif etmek mümkün değil. Bence Türk futbol tarihinin en zor sezonuydu. Pandemi var, taraftar yok. Çok stres yaşadık. Sezon sonunda o kadar bunaldık ki. Bugün otelde otururken dakikalar geçmiyordu. Bir an evvel bitsin istiyorduk. Çok sıkıldık..."

Sergen Yalçın: "Çok mutluyuz, tüm taraftarımıza armağan olsun bu şampiyonluk. Böyle bir sezonda şampiyonluğu onlarla kutlayamamak üzücü. Oyuncularım inanılmaz karakter koydular ortaya. Hepsinden Alah razı olsun. Çok büyük karakter ortaya koydular..."

Sergen Yalçın: "Ben de ekibimle birlikte ilk kez şampiyon olduk. Onları görmüyorsunuz ama hepsine teşekkür ediyorum. Her zaman arkamı kollayan Murat Şahin'e teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir duruş sergilediler. Allah'tan ne istersin deseler bunu isterdim..."

lan kazandın artık ne penaltısından bahsediyorsun tam small club ya

Biri buna hatirlatsin sampiyon olduğunu. Adam seriye bağlamış ve hala ağlıyor

Adam o kadar alışmış ki ağlamaya,şampiyon olmuş normal maç sonu açıklaması yapıyo mal herif

Verilmeyenleri de söyle. Eller serbest moodunu açan hakem camiasına teşekkür etmen gerkiyor.

Sergen Yalçın: Belki de hayatımızın en mutlu günlerinden bir tanesi. Şampiyon olmamın bir tarifi yok.

Lig başladı ağladın, puan kaybettin ağladın. Kazandın en cok kolanan oldun yine bağırıp çağırıp ağladın hala ağlıyorsun yeter daa

Sergen Yalçın: "Bu şampiyon olma işi hakikaten zormuş ya. Kenarda durmak zor, oynarken kolay da."

Sergen Yalçın: "Daha salı günü maç var, kontrat için henüz bir görüşme olmadı. Salıya kadar buradayız." (Beyaz TV)

Geri
Üst Alt