Sergen Yalçın: "Haaland'ın hiç bir yeteneği yok. Koşuyor moşuyor kafa atıyor işte"

Bu Sergeni de başımıza Maradona yaptılar.Yetenekliydi tamam ama yetenekleri sadece onu Turkiye ligi şampiyonlugu kazandırmaya yetti millete laf yetiştiriyor İcardi yıldız değil sadece Türkiye Ligi'nde maç kazandırıyor demiş o zaman kendi de öyleydi.Cok iyiydin madem Türkiye dünya 3.su olurken dünya şampiyonu yapsaydın.İddia ediyorum Hagi olsaydı yapardı.

Hocam adamin capraz baglari kopuk degilmiydi dünya kupasi oynanirken? Kadroda bile yoktu.

Nasil dünya sampiyonu yapacakti? Kendisi tabi salakca bir aciklama yapmis, ama yanlis yerden elestirmissin adami.

Sık sık bu tarz yorumlarına denk düşmeye başladık. Bu şekilde yorumlar dinlemeye kayda değer değil.

Ne kadar aptalca bi laf

Yetenekten kastettiği kendi şansını yaratamaması messi yada fenomen Ronaldo gibi. Takımın topu ona getirmesini bekliyor demek istemiş herhalde.

Hocam adamin capraz baglari kopuk degilmiydi dünya kupasi oynanirken? Kadroda bile yoktu.

Nasil dünya sampiyonu yapacakti? Kendisi tabi salakca bir aciklama yapmis, ama yanlis yerden elestirmissin adami.
Yoo hiç de yanlış yerden elestirmedim Sergen çalışkan bir futbolcu değildi Sergenin sakatlık geçmişine bakarsanız zaten profesyonel olmadığını gece hayatı olduğunu bu yüzden de sakatlık geçmişi olduğu ortaya çıkar.2002 dünya kupasi kadrosunda oynayan oyuncuların sakatlık gecmisine bakalım bide Sergen le olan durum ortada.

Sergen bazen bomboş konuşuyor. Geri kalanında da boş konuşuyor. Lukaku'yu beğenen adam Haaland bokluyor inanılmaz yahu.

Tanju böyle boş yapardı eskiden şimdi de onun tahtını sergen aldı.

bu arada herifin en azından altın ayakkabısı vardı.

adam LCD tv istiyorum diyor çıkaen elde torbada ufak tost makinesi var galiba..

tv bile satamamış reklama göre sergen.

asdf.jpeg

Necip için iyi oyuncu ve yetenekli diyen adam halandı bokluyor

Şampiyonlar liginde sıfır çeken teknik direktörü yorumcu diye önümüze koymuşlar.

Aslinda hakli ama boyle soyleyince wow oluyor
Haland surati ve insan uzeri fizigiyle is yapiyor
yetenegi ile degil osimhen tarzi bir santrafor

Yetenek baska olay o her topcuda olmuyor zaten
Bence icardi hem haland hem osimhenden daha yetenekli ama gunumuz futbolunda fizik hersey

yeteneği sadece top tekniği sandığı için normal açıklama sergen için

Sergenin kafasında ki yetenek skalası maradona ve messi üzerinden şekillendiği için bu tip oyuncular dışında hiç kimseyi yetenekli olarak görmüyor azcık haklılık payı var ama, sergen götü yere yakın profilleri yetenekli olarak ele alıyor

Yoo hiç de yanlış yerden elestirmedim Sergen çalışkan bir futbolcu değildi Sergenin sakatlık geçmişine bakarsanız zaten profesyonel olmadığını gece hayatı olduğunu bu yüzden de sakatlık geçmişi olduğu ortaya çıkar.2002 dünya kupasi kadrosunda oynayan oyuncuların sakatlık gecmisine bakalım bide Sergen le olan durum ortada.

Caliskan futbolcu olsaydi, capraz baglari kopmaz mi diyorsun?

Geri
Üst Alt