- 26 Kasım 2012
- 179.037
- 240.980
- 5.688
geçen man citye oynadı heralde horsgen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Sergeni de başımıza Maradona yaptılar.Yetenekliydi tamam ama yetenekleri sadece onu Turkiye ligi şampiyonlugu kazandırmaya yetti millete laf yetiştiriyor İcardi yıldız değil sadece Türkiye Ligi'nde maç kazandırıyor demiş o zaman kendi de öyleydi.Cok iyiydin madem Türkiye dünya 3.su olurken dünya şampiyonu yapsaydın.İddia ediyorum Hagi olsaydı yapardı.
Yoo hiç de yanlış yerden elestirmedim Sergen çalışkan bir futbolcu değildi Sergenin sakatlık geçmişine bakarsanız zaten profesyonel olmadığını gece hayatı olduğunu bu yüzden de sakatlık geçmişi olduğu ortaya çıkar.2002 dünya kupasi kadrosunda oynayan oyuncuların sakatlık gecmisine bakalım bide Sergen le olan durum ortada.Hocam adamin capraz baglari kopuk degilmiydi dünya kupasi oynanirken? Kadroda bile yoktu.
Nasil dünya sampiyonu yapacakti? Kendisi tabi salakca bir aciklama yapmis, ama yanlis yerden elestirmissin adami.
Yoo hiç de yanlış yerden elestirmedim Sergen çalışkan bir futbolcu değildi Sergenin sakatlık geçmişine bakarsanız zaten profesyonel olmadığını gece hayatı olduğunu bu yüzden de sakatlık geçmişi olduğu ortaya çıkar.2002 dünya kupasi kadrosunda oynayan oyuncuların sakatlık gecmisine bakalım bide Sergen le olan durum ortada.