Sergen Yalçın: "Haaland'ın hiç bir yeteneği yok. Koşuyor moşuyor kafa atıyor işte"

Hiç bir yeteneği yok demek çok yanlış bir cümle, öncelikle vuruş yeteneği var ve kafa toplarında da hakim iyi diyebileceğimiz futbolculardan bir tık üste vuruş kabiliyeti olduğunu düşünüyorum ama onun dışında fiziği ile ön plana çıkıyor artık bu tarz oyuncular ön plana geliyor, günümüz futbolunda standart veya üstü yeteneği olup atletik yapılı oyuncular yeni nesilin yıldızları olacak. Zaten futbolun günümüze kadar gelen evrimleşmesi bu yönde. Örnek Neymar yeteneksiz adam mı? değil ama bir türlü Avrupa futbolunda istenilen , beklenen patlamayı yapamadı. Avrupa da futbol artık fiziğe dayalı olmaya başlıyor. Bu da Haaland tipi futbolcuların değerlenmesine neden oluyor standart iyi diyebileceğimzi bir futbolcudan biraz daha yetenekli, güçlü atletik yapı.

Sergen Yalçın: "Senin santraforun Osimhen, heyecanlanmaz mısın?"

Candaş Tolga Işık: "Sen de ne Osimhenci çıktın ya..."

Sergen Yalçın: "Ben çıkmadım hocam, adam bana bunu söylettiriyor. Türkiye'ye gelene kadar Osimhen diye bir oyuncu tanımıyordum. Vallahi tanımıyordum."

(Ekol TV)

Sergen yorumcu oldu çok şükür de gerçek Sergeni tanıdık halk olarak. Bomboş bir adam. Yani cidden bomboş, yaptığı işe de kendisine de saygısı sıfır. Bu rağmen saçmasapan ve altı boş bir kibri var Candaş gibilerin göğe yükseltmeleri yüzünden

Sırf şu herifin konuşmaları bile bize gösteriyor şampiyon olduğu sezonda kerametin kendisine olmadığını. Çok pis bir sezondu.

Adamin yetenekleri var pozisyon alamasi yetenek
Savunma arkasina kosu atmasi ve ofsayta az dusmesi zamanlama becerisi yetenek

Osimhen gibi atletik performansi yetenek
Gol sezgisi yetenek
Bunlar yetenegi ille calim saniyor
O devir kapandi ama bakarsak yasi 30 a geldiginde gerilemeye baslar cunku
en onemli ozellikleri fiziki yapisi

Şuradan itibaren 1 dk izleyin. ''Galatasarayla 10 puan var Fenerle de 5 puan var 15 yapar nasıl kapatacaksın'' dedi.

Valla dedi.

Geri
Üst Alt