Sergen Yalçın: "Halil Umut Meler, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı"

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör

"SKORDAN MEMNUN DEĞİLİM"

"1 puandan memnun musun diye soruyorsun, değilim" diyen Sergen Yalçın, "Oynanan oyunun karşılığı 1 puan olmamalıydı. 1-0 öne geçtikten sonra maçı bitirecek pozisyonları fazlasıyla yakaladık. Bitirebilirdik bu maçı. Pozisyonları çok cömertçe harcadık. Altay'ı tebrik etmek lazım kurtardıkları için. Kötü değil. En yakın rakibin 1 puan önüne çıktık. Bir sonrakiyle farkı koruduk. Böyle bakınca iyi ama oyuna bakınca skordan memnun olmak kolay değil" dedi.

EN YAKIN RAKİBİMİZLE FARK VAR

"Takım çok iyi oynadı. Golden sonra daha da iyiydik. Skor hariç oyundan, performanslardan memnunum. Yapacak bir şey yok. Futbolda bu sonuçlar var. Büyük ve güçlü bir rakiple karşılaştık. Olur. Çok fazla irdelememek lazım. 11 tane maçımız var. En yakın rakibimize 3 puanlık avantajımız var. Bunu böyle tutmaya ve artırmaya dikkat edeceğiz"

"KAZANAMADIK, KAYBETMEDİK"

"Bu bir oyun. Canlı bir oyun. Oyuncular, herkes hata yapabilir. Maç da kaybedebiliriz. Ona açık bir oyun bu. Oyun için teknik ekip olarak memnunuz. Çok erken bitirebileceğimiz, kazanabileceğimiz bir maçtı bu. Bu takdir edilir herhalde herkes tarafından. Kazanabilirdik ama kazanamadık, kaybetmedik de. Yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde bir ara var. 11 oyuncu milli takıma gidecek. En iyi şekilde çalışacağız"

"ŞİMDİ FUTBOLDAN UZAKLAŞACAĞIZ"

"Bireysel performanslar yukarı çıkıyor. Organize olduğumuz zaman oyuncular iyi oynuyor, kendi milli takım antrenörleri de takip ediyor çağırıyor. Uzun yola gidecekler var. Atiba 38'inde hala milli takıma gidiyor. Onların dönüşleri cumayı bulacak herhalde. Gitsin oynasınlar. Kalanlarla antrenman yapacağız. Futboldan biraz uzaklaşmak lazım. Sezon çok uzun. Oyuncuları da anlamak lazım. Kolay değil bu tempo. Skor istediğimiz gibi olmadı. Yapacak bir şey yok. Futbolda oluyor bunlar."

"Hakemden hiç memnun değiliz."
"Böyle enteresan maç yöneten hakemlerle oynamak istemiyoruz."
"Gördüğünü çalan arkadaşlar gelirse daha iyi olur."

Ekran görüntüsü 2021-03-21 204630.webp

sergen ağlamayı bırak artık

adet haline getirdi hakem konuşunca kendini bir iş yapmış sanıyor da devran döner sergencim. hocamıza onlarca maç ceza verenler senide elbet görürler sesin şimdi gür çıkıyor o zaman yine görürüz

Hakemi istemiyormuş oldu paşam ya.

Rakiplerine gelince hocası ceza alsın, kafasına göre hakem atamaları yapılsın ama kendisine gelince ufacık olayda istemiyorum.
Bu sergen'in kıçını kim bu kadar kaldırdı, TFF içinde bunun torpillisi kim

Baska mac mi izledik acaba? Ghezo ve Aboubakar'i atmadigina dua et. Halil Umut talimatli ciktigi maclarda eyyami cok güzel yapiyor (Bkz. AGÜCÜ - GALATASARAY) ama hakkaniyetli yönettigi zaman gayet iyi. Ben bir art niyet görmedim. Cüneyt Cakir gibi ota boka düdük calip sinsi yönetim sergilemedi.

ya sizin soyunuz bir tükenmedi gitti be

Hstr lan. Kucakladılar tjkyi ve seni hala bik bik ötüyorsun.

Hakemi istemiyormuş oldu paşam ya.

Rakiplerine gelince hocası ceza alsın, kafasına göre hakem atamaları yapılsın ama kendisine gelince ufacık olayda istemiyorum.
Bu sergen'in kıçını kim bu kadar kaldırdı, TFF içinde bunun torpillisi kim
Fatih Hoca'ya bu saatten sonra format atsak bile sampiyon olamayiz. 5 hafta önce Fatih Hoca'ya bir format atabilseydik bu herifin laflarini cekmek zorunda kalmayacaktik.

Terim dese 2 maç yerdi

Bu da moda oldu artik ha herkes hakem konusuyor. Bizimkisinden sonra bu at hirsizi da hakem diye zirvaliyor.

Girdiginiz gol pozisyonlarini degerlendiremezseniz herifler gel bir sut cekip golü atar.

aykut kocaman gibi futbolculuğunda efendi diye yaftalanıp (en azından sahada) paraya muhtaç olunca itleşen sinsilerden biri bu da. kaderleri de benzer inşallah.

Baki açıklama yapmadı mı daha ?

Geri
Üst Alt