Sergen Yalçın: "Hüseyin Yücel ile konuştuk. Bu ortamın, bu kaosun içinde bulunmak istemiyorum dedim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Candaş Tolga Işık: " Başkan Hüseyin Yücel ile herhangi bir görüşme daha olacak mı?"

Sergen Yalçın: "Hüseyin Yücel ile konuştuk. Bu ortamın, bu kaosun içinde bulunmak istemiyorum, kusura bakmayın dedim. Olmaz yani bu ortamın içerisinde."

Sergen akıllı adam. Ne zaman geleceğini, ne zaman gideceğini iyi biliyor. Disiplin ve devamlılık sorunu olmasa TR'deki en iyi hocalardan olabilirdi.

Gelmesi için salak olması lazımdı, salak da değilmiş 😁

Bu kaosa kimse gelmez. Ya serdarla devam edecekler yada by17 falan gelir en fazla

Programda diyordu zaten ona buna laf ediyoruz, goygoy yapıyoruz, çayımızı içiyoruz, sıcacık ortam ne gereği var hocalığın diye.

Görüşeceği haberine bile şaşırdım. Belki de uçuk bir maaş istedi belki verirler diye şansını denedi.

Bu mal bile anlamış şu an oraya gitmenin büyük aptallık olacağını

Parayı priorite olarak tutmamış. Parana baksaydın be Sergen. Sana ne kaostan.

Yalan dolan ya gorustugu haberi kel herife telefonda olmaz demis kapatmis kendi dedi yayında.
Programda diyordu zaten ona buna laf ediyoruz, goygoy yapıyoruz, çayımızı içiyoruz, sıcacık ortam ne gereği var hocalığın diye.

Görüşeceği haberine bile şaşırdım. Belki de uçuk bir maaş istedi belki verirler diye şansını denedi.

Geri
Üst Alt