Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Ne tatil yapar şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk sırada 11,5 ay ile Beşiktaş var. İkinci sırada 10 ay ile Sivasspor var.Futbolculuğu gibi çok savruk adam. En uzun TD süresi kaç ay merak ediyorum
Beklediğimden de düşükmüş ya. Teşekkür ederim bilgi içinİlk sırada 11,5 ay ile Beşiktaş var. İkinci sırada 10 ay ile Sivasspor var.
En az da 1,5 ay ile Gaziantepspor var.
ihtiyaçları olduğunda +6 puandan olurlar neden rahat etsinlerrızayı alın sizde rahat edin bizde rahat edelim
Daniel Farke
Jesse Marsch
Şenol Güneş600 bin euroya 2. sınıf kendini kanıtlamak isteyen hoca gelir anca onun harici Türk td gelir.
Bjk'de 23 ay çalışmış 2020 Ocak ayında gelmiştiİlk sırada 11,5 ay ile Beşiktaş var. İkinci sırada 10 ay ile Sivasspor var.
En az da 1,5 ay ile Gaziantepspor var.
Bir dönem ''Hakan Şükür' ün daha iyisi'' modası vardı, o iddiayla TS dahil ezeli rakiplerimizden kimler kimler geldi geçti, tutturamadılar...
Sonra ''Alex' in daha iyisi'' modası ortaya çıktı, bu uğurda özellikle BJK, Ricardinho-Tabata vs ile epey yıprandı. Hagi' yi yaşamış taraftarlar olarak bizimle pek alakası yoktu; belki Lincoln bu minvalde değerlendirilebilir...
Fatih Terim, bunların da üzerinde bir figür olarak FBJK nın ana hedefi oldu. Aziz Yıldırım, bizzat kendisini FB ye alarak olayı kökünden çözmeyi bile denemişti, Hoca o büyük hatayı yapmadığı için hevesi kursağında kaldı...Rıdvan-Oğuz-Aykut ile FB, Rıza-Ertuğrul-Sergen ile BJK, hep kendi FT lerini bulmaya çalıştılar ama sonuç hep hüsran oldu...
Aynı Fatih Terim' in Galatasarayımıza artık fayda mı, zarar mı verdiği konusunu tartışıyoruz ama böyle de bir durum var yani...Keşke muhterem Hocamız takıntılarından, yanlış oyun ve oyuncu tercihlerinden kurtulsa da kariyerinin büyük çoğunluğu gibi sonunu da bir ''Efsane'' ye yakışır şekilde yaşasa...
ferguson nasıl performansı düşmeden zirvede bıraktıysa hocamız da zirvede bırakmalıydı bence boşuna uzattı t.direktörlük kariyerini. sportif direktörlük veya başkanlık makamına geçmeliydi 1-2 yıl önce. saha içinde başarılı değil artık, tecrübesini yönetim katında kullanmalı bence.Bir dönem ''Hakan Şükür' ün daha iyisi'' modası vardı, o iddiayla TS dahil ezeli rakiplerimizden kimler kimler geldi geçti, tutturamadılar...
Sonra ''Alex' in daha iyisi'' modası ortaya çıktı, bu uğurda özellikle BJK, Ricardinho-Tabata vs ile epey yıprandı. Hagi' yi yaşamış taraftarlar olarak bizimle pek alakası yoktu; belki Lincoln bu minvalde değerlendirilebilir...
Fatih Terim, bunların da üzerinde bir figür olarak FBJK nın ana hedefi oldu. Aziz Yıldırım, bizzat kendisini FB ye alarak olayı kökünden çözmeyi bile denemişti, Hoca o büyük hatayı yapmadığı için hevesi kursağında kaldı...Rıdvan-Oğuz-Aykut ile FB, Rıza-Ertuğrul-Sergen ile BJK, hep kendi FT lerini bulmaya çalıştılar ama sonuç hep hüsran oldu...
Aynı Fatih Terim' in Galatasarayımıza artık fayda mı, zarar mı verdiği konusunu tartışıyoruz ama böyle de bir durum var yani...Keşke muhterem Hocamız takıntılarından, yanlış oyun ve oyuncu tercihlerinden kurtulsa da kariyerinin büyük çoğunluğu gibi sonunu da bir ''Efsane'' ye yakışır şekilde yaşasa...
İlk cümlene katılıyorum; 2020 şampiyonluğunu en çok bu yüzden istiyordum, zirvede bırakması açısından yani. Ancak o durumda da bırakmazdı, yapısı malum...ferguson nasıl performansı düşmeden zirvede bıraktıysa hocamız da zirvede bırakmalıydı bence boşuna uzattı t.direktörlük kariyerini. sportif direktörlük veya başkanlık makamına geçmeliydi 1-2 yıl önce. saha içinde başarılı değil artık, tecrübesini yönetim katında kullanmalı bence.