Sergen Yalçın İstifa Etti

Rio plajlarında fink atar artık.

Futbolculuğu gibi çok savruk adam. En uzun TD süresi kaç ay merak ediyorum

Beşiktaş : "Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Ali Rıza Sergen Yalçın'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak sona ermiştir."

Beşiktaş’ın adayları arasında Jesse Marsch da bulunuyor ancak ABD’li teknik adamın yüksek maaşı nedeniyle takımın başına geçme ihtimali düşük. (TRT Spor)

600 bin euroya 2. sınıf kendini kanıtlamak isteyen hoca gelir anca onun harici Türk td gelir.

(Sport Express) : "Rusya Milli Takım Eski Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Beşiktaş'ın yeni hoca adaylarından.

Liste:

Daniel Farke
Jesse Marsch
Şenol Güneş

600 bin euroya 2. sınıf kendini kanıtlamak isteyen hoca gelir anca onun harici Türk td gelir.

Farke, Norwich’te 1,3 milyon € alıyormuş. Aynı paraya Türkiye’ye gelir mi bilmiyorum. Diğer isimler zor gibi duruyor.

Bir dönem ''Hakan Şükür' ün daha iyisi'' modası vardı, o iddiayla TS dahil ezeli rakiplerimizden kimler kimler geldi geçti, tutturamadılar...

Sonra ''Alex' in daha iyisi'' modası ortaya çıktı, bu uğurda özellikle BJK, Ricardinho-Tabata vs ile epey yıprandı. Hagi' yi yaşamış taraftarlar olarak bizimle pek alakası yoktu; belki Lincoln bu minvalde değerlendirilebilir...

Fatih Terim, bunların da üzerinde bir figür olarak FBJK nın ana hedefi oldu. Aziz Yıldırım, bizzat kendisini FB ye alarak olayı kökünden çözmeyi bile denemişti, Hoca o büyük hatayı yapmadığı için hevesi kursağında kaldı...Rıdvan-Oğuz-Aykut ile FB, Rıza-Ertuğrul-Sergen ile BJK, hep kendi FT lerini bulmaya çalıştılar ama sonuç hep hüsran oldu...

Aynı Fatih Terim' in Galatasarayımıza artık fayda mı, zarar mı verdiği konusunu tartışıyoruz ama böyle de bir durum var yani...Keşke muhterem Hocamız takıntılarından, yanlış oyun ve oyuncu tercihlerinden kurtulsa da kariyerinin büyük çoğunluğu gibi sonunu da bir ''Efsane'' ye yakışır şekilde yaşasa...

Bir dönem ''Hakan Şükür' ün daha iyisi'' modası vardı, o iddiayla TS dahil ezeli rakiplerimizden kimler kimler geldi geçti, tutturamadılar...

Sonra ''Alex' in daha iyisi'' modası ortaya çıktı, bu uğurda özellikle BJK, Ricardinho-Tabata vs ile epey yıprandı. Hagi' yi yaşamış taraftarlar olarak bizimle pek alakası yoktu; belki Lincoln bu minvalde değerlendirilebilir...

Fatih Terim, bunların da üzerinde bir figür olarak FBJK nın ana hedefi oldu. Aziz Yıldırım, bizzat kendisini FB ye alarak olayı kökünden çözmeyi bile denemişti, Hoca o büyük hatayı yapmadığı için hevesi kursağında kaldı...Rıdvan-Oğuz-Aykut ile FB, Rıza-Ertuğrul-Sergen ile BJK, hep kendi FT lerini bulmaya çalıştılar ama sonuç hep hüsran oldu...

Aynı Fatih Terim' in Galatasarayımıza artık fayda mı, zarar mı verdiği konusunu tartışıyoruz ama böyle de bir durum var yani...Keşke muhterem Hocamız takıntılarından, yanlış oyun ve oyuncu tercihlerinden kurtulsa da kariyerinin büyük çoğunluğu gibi sonunu da bir ''Efsane'' ye yakışır şekilde yaşasa...

terimle kıyaslanan sergenin hocanın kesip attığı tırnak olmadığını şampiyon olduğunda bile söyleyen biri olarak altına imzamı atarım

sergen iyi hoca değil bence zaten

hocanın yanından geçecek tek bir hoca yok trde bir ara avcıdan ümitliydim o da bize yok yere takınca ritmini kaybetti

ferguson nasıl performansı düşmeden zirvede bıraktıysa hocamız da zirvede bırakmalıydı bence boşuna uzattı t.direktörlük kariyerini. sportif direktörlük veya başkanlık makamına geçmeliydi 1-2 yıl önce. saha içinde başarılı değil artık, tecrübesini yönetim katında kullanmalı bence.

ferguson nasıl performansı düşmeden zirvede bıraktıysa hocamız da zirvede bırakmalıydı bence boşuna uzattı t.direktörlük kariyerini. sportif direktörlük veya başkanlık makamına geçmeliydi 1-2 yıl önce. saha içinde başarılı değil artık, tecrübesini yönetim katında kullanmalı bence.
İlk cümlene katılıyorum; 2020 şampiyonluğunu en çok bu yüzden istiyordum, zirvede bırakması açısından yani. Ancak o durumda da bırakmazdı, yapısı malum...

Sonrasına, sportif direktörlük açısından katılmıyorum;

1. Futbol piyasasına yeterince hakim olduğunu düşünmüyorum,

2. Gelecek TD ün teknik-taktik-oyuncu tercihlerine karışmayacağına ihtimal veremiyorum...

Başkanlık; yakışır elbette...

Geri
Üst Alt