Sergen Yalçın İstifa Etti

sergen hocamıza unutulmaz başarılar yaşatan billong kardeşimizi de burada analım

İlk cümlene katılıyorum; 2020 şampiyonluğunu en çok bu yüzden istiyordum, zirvede bırakması açısından yani. Ancak o durumda da bırakmazdı, yapısı malum...

Sonrasına, sportif direktörlük açısından katılmıyorum;

1. Futbol piyasasına yeterince hakim olduğunu düşünmüyorum,

2. Gelecek TD ün teknik-taktik-oyuncu tercihlerine karışmayacağına ihtimal veremiyorum...

Başkanlık; yakışır elbette...
1996-2000 Galatasaray
2000-2001 Fiorentina
2001-2002 Milan
2002-2004 Galatasaray
2005-2009 Türkiye
2011-2013 Galatasaray
2013-2017 Türkiye
2017-2021 Galatasaray

Galatasaray'in basina gecmesinin üstünden 25 yil gecmis.

Kabaca

12 yil Galatasaray
8 yil Milli Takim
2 yil Italya macerasi
2 yil tatil

seklinde gecmis.

Fatih Terim teknik direktörlügü birakmadan istifa eder/gönderilirse gölgesi hep yeni gelecek adamlarin üstünde olacak.Aktif olarak teknik direktörlük yapan kisilerin icinde yasca en büyüklerinden biri Fatih hoca.

Zirvede birakmak icin 1 sampiyonluk daha istiyor bence ama kulüp ekonomisini ülke ekonomisi batmisken yönetebilmek neredeyse imkansiz. Cenk Ergün isimli adamin zamaninda attigi imzalarin bedelini ödüyoruz hala.

En son galibiyetini bize karşı almış Sergen.

Gelene geçene yenilen takımı yenemedik.

Sergen, muazzam yeteneklere sahip olmakla birlikte 'large' halleri nedeniyle top class seviyeye ulaşamamış bir futbolcuydu. TD lük serüveni de aynı güzergahta seyrediyor...

Asla uzun vadeli planlamaların TD ü olamadı, olamayacak...

Takdir ettiğim bir tarafı da var; yetemediğini, aciz kaldığını gördüğü anda bırakmayı bilmesi...Kayserisporda iken bunu açıkça ifade ederek bırakmıştı mesela; BJK da da (Biraz gecikmeli olsa da) aynısını yaptı...Aslında geçen sezon sonunda şampiyonluğu kaybetse, o zamandan bırakmış olacaktı; hakem kıyakları, Hocamızın yanlış tercihleri, futbolcularımızın beceriksizliğiyle filan süreç uzamış oldu sadece...

Maldiv rezervasyonunu bekliyordu reis ondan bir iki hafta uzadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt