Sergen Yalçın: "Mancini ayağını denk alsın!"

Halit Bozkurt

Büyük Kaptan
"Ülke gelişirken teknik adamlar geride kalmış" diyen Mancini şimşekleri üzerine çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin 51. TSYD Sporun Zirvesi seminerindeki sözleri yankı yarattı. "Türk futbolunun Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya seviyesinde olduğunu söyleyemem. Ülke her anlamda gelişirken, teknik adam ve oyuncu anlamında geridekalmış. Belki de Türk teknik adamlar daha çok yurt dışında çalışmalı. Ya da Bilic, Şota gibiyabancı teknik adamlar buraya gelerek futbolun ilerlemesi için çalışabilir" diyen Mancini fitili ateşledi.

SERGEN: "BU DEDİKLERİNİ YEDİRTİRLER ADAMA"

"Mancini gibi adamları getirip 5 milyon Euro garanti para verirsen, adam gelip senin teknik direktörünü böyle aşağılar! Bunun başka açıklaması mı var! Yazık yani. Ne günlere kaldık. Mancini'nin de teknik direktörlüğünü göreceğiz sezon bittiğinde. Bakalım nerede olacak. Dahayeni geldi, ayağını denk alsın. Fazla konuşmasın, burası Türkiye. Sonra her dediğini yemekzorunda kalır. Konuşurken iyi düşünsün, haddini aşmasın. Aklını başına toplasın biraz."

TERİM: "BİRÇOK YOLLARI DENİYORLAR"

Fatih Terim'e konuyla ilgili düşüncesini soruldu. Terim, önce Mancini'nin sözlerini tekrarlattı, "Onun fikridir. Herkesin kendi fikri vardır" dedikten sonra eklemeden de geçemedi: "Türk antrenörlerinin kendini geliştirmek için birçok yolları denediğine, birçoğunun, tabii ki hepsinin değil, iyi noktada olduğuna da inanıyorum."

DENİZLİ: "TÜM HOCALAR AYNI EĞİTİMİ ALIYORLAR"

"Hangi sürede bu düşünceye varmış merak ettim. Bu kadar kısa sürede bu tespiti yapmakimkansız. Hangi manada söyledi, onu da öğrenmek lazım. Türkiye, UEFA ülkesi. Tüm hocalaraynı standartta eğitim görüyor. Hepsinin her ülkede geçerli prolisansı var. Mancini, 2 gün önce Türk hocalarla bir araya geldi. Keşke o ortamda bu düşüncelerini paylaşsaydı. Böyle bir fırsatıvardı."

VURAL: "NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE"

Ne kadar ekmek o kadar köfte Ben, İtalyan hocaların ne eğitim aldığını bilmiyorum. Onun da Türk hocaların ne eğitim aldığını bildiğini sanmıyorum. Acaba bu sözleri Türk futbolununAvrupa'daki durumu nedeniyle mi söyledi, sormak lazım. Patlıcandan lahana dolması olmaz. Bize sunulan imkanlarla ona sunulan imkanlar arasında dağlar kadar fark var. Yani ne kadar ekmek, o kadar köfte. O yüzden Sayın Mancini'yi ciddiye almıyorum.

Kaynak: Haber7

Kepçük

Sakin ol şampiyon :D

gerçekler acıdır.. ama bu durumun farkında değil türk antrenörler

Sergen sen de git Avrupa'da bir takımı şampiyon yap, sana da verirler o parayı.Seni de göreceğiz bakalım.

Gerizekalılar.

Ben olsam bu adam önemli bir isim, öyle dediyse vardır bir bildiği, federasyonun O'nun bilgilerinden yararlanması gerek filan derim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1389521085566.webp
    uploadfromtaptalk1389521085566.webp
    34 KB · Görüntüleme: 60
mancini son derece gereksiz bir açıklama yapmış hiç gerek yok işine bakmalı millet çakmak için fırsat kolluyor zaten fırsat vermemeli

Mancini hakli konuştu.

Ne kadar aciysa bu dogru'dur, türkiyede TDlerin çogu taktiksel anlamda yetersiz.

Sergen gitsen artik StarTV mi nerdeyse şovlara filan katilsin.

Sana noluyo oglum. Daha bi aylik antrönörsün, niye üstüne aliniyorsun Sergencigim?

Bunlar zaten fenere yatip bize bilendiler sezonun ilk yarisi simdi canini kiçina takarlar tam, dogru sozler olsada iyi olmadi.

Mancini resmen hodri meydan zirtolar demis.

Hi sergen'de hemen uçmasin bazi kesimler tarafindan pohpoh landigi için takimi bir kaç maç kazandi.

Bu nedir arkadaş hepsi Mancini gibi kariyere sahip sanırım..

Sergene hoca bile diyemem kariyerinin başlangıcı bile yok Antep'te 2-3 maç için hoca demem adama..

Yılmaz hoca ligde ki her anadolu takımını düşürmüş bir efsanedir..

Fatih hocaya söylencek birşey yok ''Kalıyorum ben Galatasaraylıyım'' deseydi de Manciniyi görmeseydik ama şimdi hocamıza saygısızlık yapamazsınız..

Bu boktan saçma kuralların olduğu yetersiz altyapının organizasyon eksikliğinin olduğu,sırf yayıncı kuruluşun gönlü olsun diye maç saatinin bile ayarlandığı,başarılı giden takımı engellemek için kotalar kısıtlamaların getirildiği,standart olmayan hakemlerin olduğu,sadece yabancıların katkısının olduğu (futbolcu) ligimiz var..

Vuralin sözlerine bakin. :D

Denizli Mancini korkak oldugunu söylüyor resmen.

Mancini mukemmel tespit yapmis, konuşanlar da bos konuşmuş. Turkiye'de oynanan futbolun çok geride olmasinin sebeplerinden biri de bu zaten. Sergen kahve agziyla konuşarak da bi yere varamaz. Mancini bu sezon şampiyon olmasa bile dedikleri %100 doğru.

N5

Geri
Üst Alt