Sergen Yalçın: "Öldü zannediyorsun oyuncuyu, 3 saniye sonra ayağa kalkıyor. Nasıl oluyor?"

Sen kendi oyuncularına bak önce. Skoru bulduğunuz zaman yere düşen adama cenaze toreni düzenleniyor helvalar dağıtılıyor ondan sonra devam ediyor maç.

Goztepe macini hakemle kazandin, ts macinda hakemlik bisey yoktu, bugün hakem sayesinde 1 puan aldin hala agliyosun ulan Sergen

İşin en komik tarafı da kendisi anadolu takımlarını çalıştırırken büyüklere karşı oyuncuları hiç yerden kalkmazdı. Şimdi utanmadan konuşuyor işte.

İşlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmiş Sergen haftaya 3 puan ve penaltı ve kırmızı istiyor darısı bizimkilerin başına

Üç maçtada rakipleri doğranmasına rağmen hala hakem demesi inanılmaz çok büyük algı yapıyor. Sergen'in bence bir maratonu kaldıracak mental gücü yok aynı şekilde Erol'un da yok bu işi yine kral göğüsleyecek benden söylemesi.

Komik bile değilsin ağlak herif Şenol da çok ağlıyordu böyle siz camia olarak ağlamaya devam edin..

O yerde yatanlara bende kıl oluyorum. Diğer liglerde devam ettiriyorlar ama bizde hakem devam oynatsa bile futbolcular topu dışarıya atıyorlar.

Atiba souza ile oynayip sonra kapali savunmayi niye acamiyorum diye aglamak

Biraz utanır insan be Sergen.Seni karakterli,dobra bilirdim,bulmuşsun başarısızlığını örtmek için saçma bir bahane her maç ağlıyorsun hakem de hakem.Hakemler adil olsa çoktan kopmuştu takımın ligden.

aramızda fatih terim bu tarz konuştuğunda da
aynı düşmanlığı sergileyen karakteri sağlam birçok kişi var
sezon sonu şampiyonluk da en ön sıralarda yer alacak kişilerden bahsediyorum
tabii ki :)

ne ağlak birisi çıktın sen yav

rıza'dan sonra en ağlak td ligde. yetmezmiş gibi bir de bu açıklamaları hakem sayesinde aldığı puanlardan sonra yapıyor, utanmaz.

Geri
Üst Alt